fredag 1. juni 2018

Informasjon til vikarer i barnehage

Informasjon til vikarer. For å lese hele artikkelen må du logge inn (øverst til høyre i menyen). Når vi vet hvor mange barn som går i barnehage , som i tillegg har ulike utfordringer i hverdagen, så forstår vi at det er stort behov for flere ansatte og mer kompetanse i barnehagesektoren. Og ikke minst, kvalifiserte vikarer som kan bidra med sin kompetanse hver eneste dag.


Kathrine Tviberg Sandstad. Brenner for natur og friluftsliv.

Gift med Kjell Morten Færestrand. Skonnordtjernet barnehage er Snertingdals barnehage. Her er små og store sammen i lyse og trivelige lokaler. Vi har uteliv som et av våre satsningsområder. Mandag - Fredag 07.


Julaften og nyttårsaften holdes stengt. Barnehagen har ikke sentralbord el fasttelefon. Onsdag før skjærtorsdag er barnehagen åpen til klokka 12.

Vi samarbeider kun med vikarer som trives med å jobbe med barn og som ønsker å gjøre barnas hverdag ekstra fin, uansett hvilken barnehage de blir bedt om å komme til. Ta kontakt for en prat slik at vi kan kartlegge hvordan vi kan hjelpe deg og barnehagen din. Disse stillingene er fordelt mellom pedagogiske ledere, fagarbeidere og assistenter.


I tillegg deler vi styrer og sekretær med Vinterbro barnehage. Stilling: Styrer Frid er daglig leder, og jobber 1. Hun er i barnehagen hver dag, unntatt fredager, da hun har hjemmekontor. Ta gjerne kontakt via mail hvis du ønsker raskt svar!


Styrer i 1 stilling Jobber av stillingen på Småbarn som styrer på avdeling Ansatt i barnehagen 01. Ann Jeanett Westlie. Er pedagogisk leder 1. Våre åpningstider er fra 07.


Er en dager i uken på kontoret. To av disse årene var hun vikar som daglig leder. Holder stengt under planleggningsdager og jul og nyttårsaften. Camilla Andersen Holmen. Marte Ansnes Fagereng.


Linda Teige Ulstein. Uppsala i Sverige, men har de senaste åren varit bosatt i Oslo.

Har tidigare jobbat som bandykoordinator i en bandyklubb i Oslo och även genom bemanningsföretag i barnehage. Har varit aktiv i organiserat idrott som bandy, fotboll och orienteringsen barnsben och gillar i största allmenhet att vara aktiv på fritiden. Vikar informasjon om tospråklige barn Hvordan bør vi forholde oss til tosprklige barn som er i ferd med å lære norsk?


Her er et godt informasjonsskriv til vikarer og ansatte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg