mandag 4. juni 2018

Veien til silikon blogg

Blogg om helse og livsstil. Fem urtebaserte behandlinger mot psoriasis. Behandlinger mot psoriasis som bruker urter har tiltrukket seg oppmerksomheten til mange pasienter som sliter med disse symptomene. Hvorfor holdt du det i skjul for bloggen i starten?


Derfor turte jeg nesten ikke si det til noen, jeg sa det faktisk ikke til mine egne foreldre en gang (anbefales ikke).

For en nyydelig liten prins du har! Gratulere så masse til dere begge #128578; jeg er selv veldig spent, har selv silikon. Fordi silikon i liten grad leder varme, kan kjøkkenartikler laget av silikon også brukes til å beskytte mot varme, som for eksempel i grytevotter eller bordskånere.


Hva brukes silikon til ellers i industrien? Silikon brukes blant annet som smøremidler, fugemasse og skumdempere. Og man tar ikke nødvendigvis silikon pga. Silikon kan også brukes for å forme brystene, som tydeligvis er tilfelle her.


Det har vært så utrolig mye som har hengt over hodet mitt, og det har vært så mange ting som rett og slett har gjort at jeg har følt meg skikkelig dritt.

Da var vi på rett vei , og jeg pustet lystgass for harde livet. En spesiell shoutout til de som alltid er så støttende, under ethvert innlegg, som f. Det blir koselig for meg å gå inn å se på i fremtiden. All bruk av bilder, tekst, lydfiler eller video fra bloggen må avtales med eieren av bloggen. Egmont Publishing AS. Jeg legger merke til det.


Veien Tilbake er en organisasjon som hjelper tidligere rusmisbrukere tilbake til hverdagen. De siste dagene har det tikket inn en del spørsmål her på bloggen og om jeg har tatt silikon. For meg er det veldig viktig å være åpen og ærlig om alle ting, og derfor vil jeg svare på dette spørsmålene i et innlegg siden det er en del som lurer.


Nei, jeg har ikke tatt silikon. Kjendisbloggeren klager over harde bryster etter at hun satte inn silikon. Bugge i et e-postsvar til. Denne strekningen føltes veldig lang og skiltingen var ikke helt optimal. Et godt stykke inn i fjellheimen delte veien seg og vi ble veldig i tvil på hvilken vei vi skulle velge.


Dere tenker kanskje på hvorfor jeg går ut med dette på bloggen , men det gjør jeg av den enkle grunn av at jeg ikke orker mer spørsmål og spekulasjoner. Sofie og jeg er ferdig, og det jeg ønsker nå er bare å komme meg videre.

En åpen og ærlig Lene. Utenfor komfortsonen og mitt livs største utfordring : Eksponere meg for offentligheten ved å tørre og være sårbar. Dele min historie, mine erfaringer og hvilke verktøy jeg har brukt for å løse problemer og utfordringer – og fortelle dere veien til mitt beste jeg. Da må dagene prioriteres etter hvilke muligheter jeg sitter me og det er for lite timer i døgnet for meg om dagen.


Veien til entreprenørskap med digital markedsføring. Velkommen til min blogg ! Siste fra Eirik Newths blogg. Christoffer Pettersen! Følg påfunnede hans i jakten på kjærligheten, sommerkroppen og den ultimate.


Skal ha eksamen i juni. Byggeprosessen – vi skal bygge Hetlandhus. Ser at det er en del folk som er innom bloggen og det er veldig hyggelig. Morgenen etter at den forferdelige nyheten om Ari Behn hadde stukket oss så uventet, var det denne himmelen som kledde fjorden på Romset. Denne natten hadde jeg sovnet når det var kortere vei til morgen enn til natt.


Er pensjonist, og bor sammen med Einar som jeg har vært gift med i år. Har fem voksne barn som alle er flyttet ut og har etablert seg. Har fjorten herlige barnebarn, elleve jenter og tre gutter.


Enda ett nytt oldebarn er kommet så nå er vi oldeforeldre til to gutter og en jente. Endelig er det tid for deres favoritt innlegg her på bloggen. Bildene jeg egentlig ikke vil at dere skal se!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg