torsdag 21. juni 2018

Laks i pita

Prøv lakseburger neste gang du fyrer opp grillen! Vi har oppskriften. Slik lager du laks i pita. Skjær laksefileten i tynne store skiver.


Dryss over med salt og pepper og stek dem i olivenolje på middels varme.

Det er fort gjort å lage de samme lakserettene hver uke. Her får du inspirasjon til en ny variant, der laksen får et løft med gode smaker fra marinaden. En enkel og god middagsoppskrift, hvor du får i deg masse gode grønnsaker sammen med fisken. Du kan også gjøre som jeg pleier og pakke restene som lunsj. Marinert laks i pita.


Hvis du marinerer laksen før du går ut på tur, er den ferdig når du skal legge den på bålet. Fisken er nydelig i pitabrød sammen med rømme og vårløk.

Smak deg litt fram og bland den ut så sterk som du ønsker. Det kan godt være litt sting i smaken. Både mangoen og laksen er med på å dempe styrken på wasabien. Du kan selvfølgelig også bruke ørett til denne middagen. Kanskje dette rett og slett kan bli en ny familiefavoritt hjemme hos mange av dere?


Jeg krysser fingrene! Laks i pita er raskt og enkelt å lage, og er populær både for store og små. Dryss dem med salt og pepper og stek dem i olivenolje.


Rør sammen ingrediensene til sausen og server den ved siden av pitabrødet. Brett et stykke aluminiumsfolie firedobbelt, ca. Pensle foliene med olje, legg på laksestykkene og grill dem i ca.


Varm pitabrødene på grillen og del dem i to. Oppskrift på lakseburger i pitabrød med salat. En hjemmelaget fiskeburger er alltid en slager.


Fiskeburger av laks i pitabrød med salat og hjemmelaget Thousand Island dressing er noe ingen kan si nei til.

Krydre laksen med salt og pepper og stek den i litt nøytral olje i 2-minutter på hver side, til den er passe stekt. Alternativt kan du grille laksen på grillen eller steke den i en grillpanne. Pass på at du ikke steker den for lenge, laksen skal heller være litt rå enn for mye stekt. La laksen hvile noen minutter før den serveres.


Kylling i pita er raskt og enkelt, populært for både store og små er det også. Laks i pitafrakk En enkel men god rett som er en liten middag i seg selv, eller spis den ved siden av en god salat. Ingredienser: 5gram laksefilet liten bunt gressløk, eller pt.


Fremgangsmåte pitabrød med laks : 1. Kutt rødløk og agurk i skiver. Stek lakseskivene på begge sider på høy varme i en stekepanne med olje, i totalt 2-minutter. Del laksen i terningar og finhakk vårløk og persille.


Form burgerar med henda (eller bruk ei form) og steik dei gyldne på kvar side. Pita brød med laks. Legg over i ei eldfast form. Hvis oppskriften bruker ost, så blir den tatt så mye som laks. Oljer trenger mindre, å smake.


Piquant greener kan gi produktet en piquancy. Det er ikke ofte jeg skriver norges beste, men jeg tror oppskriften er temmelig nær! Rester fra ei mør saftig lammestek er genialt å lage lammkebab av. Strimle kjøttet, krydre og stek det i en varm panne så blir kebabkjøttet saftig, smakfullt og perfekt digg til å høgge innpå! Foto: Den Norske Turistforening.


Rå laks og marinade pakkes i plastpose og puttes i sekken. Hvorfor kjøpe pitabrød når du enkelt kan lage dem hjemme på ditt eget kjøkken? Når du skal spise,. Pitabrød trenger ikke heve lenge og skal stekes i svært varm ovn slik at brødene blåser opp og danner en lomme.


Hjemmelagde pitabrød passer også fint å servere som kuvertbrød ved siden av salater eller supper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg