fredag 15. juni 2018

Hvor lenge varer mensen med p piller

Perfekt kokte egg hver gang, uansett om du ønsker de bløt,medium,eller hardkokt. Kan man bynne på p -pillen når man har mensen ? Hvor trygg er egentlig p -stav? Hun vil slutte på p - piller. Må hun fullføre brettet? Jeg ble plaget med kviser og fett hår etter å ha begynt med Cerazette.


Nå har jeg byttet tilbake til mitt forrige merke. Vanligvis tar det mellom 1-måneder å få tilbake mensen etter du har sluttet på p -pillen. Foto: Fotolia Vis mer. Men, dette er faktisk noe som kan ta litt tid.


Hvis du går av p - piller , hvor lang tid er det vanlig at det tar før du får tilbake mensen ? Ofte vil første menstruasjon være litt forsinket, for eksempel dager. Ulikt fra jente til jente, så du må bli kjent med din egen normalvariant. Ofte blør man jo ganske lite de siste dagene, så da er det et min. P -sprøyte og p -stav er eksempler på prevensjonsmidler uten østrogen, og dermed også uten den økte faren for blodpropp, men de har samtidig heller ikke de gunstige effektene. Da jeg gikk på p - piller varte mensen i ca 4-dager, og det kunne komme litt brun utflod i et par dager etterpå.


Nå som jeg ikke bruker hormonell prevensjon varer mensen i 2-dager og så er det plutselig ikke noe mer blod eller brunt. Og tar du hormonell prevensjon? Man velger selv hvor lenge man utsetter blødningen, men ulempen med å utsette blødningene på denne måten (det samme gjelder også for p - piller og vaginalring) er at risikoen for småblødninger (gjennombruddsblødninger) blir større jo lengre man utsetter menstruasjonen. Hva menes det med at menstruasjonen har forandret seg?


Bidraget du mottar vil gjøre at enkelte prevensjonsmidler blir helt gratis, avhengig av hvor lenge de varer og hvor gammel du er. Ordningen gjelder fra måneden etter at du fyller år, og varer til og med måneden før du fyller år. Prisreduksjonen du har krav på, regnes ut på apoteket og trekkes fra i kassen når du skal betale.


Diane gir prevensjonseffekt på lik linje med p - piller så lenge behandlingen varer. Fra første tablett dersom bruksanvisningen følges. Diane skal derfor bare brukes av kvinner som ikke ønsker graviditet. Tilleggsprevensjon er ikke nødvendig når midlet brukes.


Eggene kan leve inne i tispen og befruktes i opptil døgn. Noen tisper fortsetter å blø, mens det hos andre slutter. Hos de fleste tisper er det lite blødninger de dagene hun er fruktbar. Finnes det p - piller til hund? Ta kontakt med fastlege ved.


Hun hadde IKKE mensen når hun begynnte på dem. Hva skjer med eggene når man går på p piller ? Jeg begynte på p -pillene Loette i tillegg til p -stav for å utsette mensen. Brunlig utflod og p - piller , skal jeg fortsette med pillene? Men enda lurere er vel å kjøpe jeans i riktig lengde - de fleste merker kan man vel velge lengde, om de ikke er utsolgt? Skulle ønske det var slik jeg også Elextra:-) Er nok ikke så enkelt som man tror.


Er man kort i beina så ender man nesten alltid opp med å måtte legge opp j. Det hørtes lurt ut. Ofte har du litt underlivssmerter samtidig. En slik blødning er sparsom, og varer bare en dag eller to. Ved å ta kun p - piller som inneholder progestin (ofte kalt mini- pille ) kontinuerlig uten en 7-dagers pause med placebopiller kan menstruasjonen elimineres helt.


Noen kvinner gjør dette bare for enkelhets skyld på kort sikt, mens andre foretrekker å eliminere menstruasjonen helt når det er mulig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg