torsdag 7. juni 2018

Stafetter i skolen

Forslag til hvordan organisere ulike stafetter på ski. Ressursbank og undervisningsopplegg i kroppsøving - Enkeltøvelser og ferdige undervisningsopplegg i kroppsøving - Frigjør verdifull tid. Aktivitetskassen - Din verktøykasse for kroppsøving og fysisk aktivitet. Få barna til å stå på midtlinjen, mens de to andre markerte linjene er omtrent fem meter unna – en linje foran og en linje bak midtlinjen.


UTSTYR: Den som står fremst snur seg mot sin rekke og kaster en ball til den som nå står fremst. Denne personen gir ballen i retur og setter seg ned på huk, og ballen kastes til person nr 2.

Leker og stafetter kan ofte være en god start på håndballøktene. Lag rundløyper som hesten og kjerra skal igjennom. Kan også utføres i ulike stafetter. Fungerer like bra i klassisk som i skøyting. Tilpasning for funksjonshemmede.


Svaksynt - blind: Kan med fordel gjennomføres på slette i starten. Bruk gjerne tau rundt livet på den utøver skal holde i. Tips om ulike ledsagerteknikker finner du her. De ligger enten under læreplanmål eller under tema, for eksempel stafetter.

Gode hjelpemidler i skolen vil komme elevene til gode i form av et variert og godt undervisningstilbud. Knall kjekk matematikk-stafett som egner seg både på skolen og hjemme. Det er kjegler (eller andre gjenstander) som står på en rekke oppover, en rekke til hvert lag. Hvert lag har en terning.


Triller du to, må du springe til kjegle nummer to, triller du fem så skal du springe til kjegle nummer fem. Du veksler med å ta neste person i rekken på skulderen. Her er det bare flaks og alle.


Antallet bør imidlertid være det samme på hvert lag (kan tilpasses ved at noen spillere må løpe flere runder). Stafetter Beskrivelse. Det kan være så mange lag som det er plass til i hallen.


På utkikk etter morsomme barneleker til bursdag eller andre samlinger? Her finner du noen morsomme barneleker som kan passe i en barnebursdag. TINEstafetten - Verdens største stafett.


Bilvask Utstyr: - Alle barna lager en trang korridor ved at det lages to parallelle rekker hvor alle står på kne. Ett barn er bilen som skal vaskes, og krabber gjennom korridoren. Rekordene består av blant annet lengdehopp, høydehopp, løping, kulestøt, hekkeløp, og kaste liten ball. Nytt av i år var at elevene fikk muligheten til å prøve den fine klatreveggen i gymsalen.


Det var god stemning og god innsats på de fleste!

KONGEN BEFALER Formål: Å følge en beskje å lytte Utstyr: En er Kongen mens de andre står foran kongen. Som vanlig var været på vår side. Elevene gikk rundt på ulike aktiviteter, før dagen ble avsluttet med spennende stafetter. I varierte perioder kan elevene melde seg på aktiviteter som gjennomføres både på Bekkelaget eller via samarbeidspartnere utenfor skolen.


Ukeplaner og ranselpost gir fortløpende informasjon om påmeldinger og ulike tilbud. Ezinne Okparaebo like bak kravet til VM. Under NM i mangekamp noen mil lengre øst har Sander Aae Skotheim og Markus Rooth prestert strålende gjennom dag en o. De er i den aldersgruppa der flere har valgt å takke nei til idretten, og da kan ikke vi bare tilby de samme aktivitetene på skolen , sier han. Eid mener gym skal være gøy. Det skal være actionfylte økter.


Jeg prøver å få til aktiviteter der alle kan bli med og ingen faller utenfor, sier han.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg