mandag 4. juni 2018

Slutte å røyke bivirkninger

BIVIRKNINGER AV Å SLUTTE Å RØYKE – HVA SKJER ETTER RØYKESLUTT. Har du bestemt deg for å slutte å røyke ? Her kan du lese om hva som skjer i kroppen etter røykeslutt. En del symptomer kan føles fryktelig slitsomme, men hold ut!


Når du har tatt din siste sigarett, begynner det å skje en rekke positive ting i kroppen din. Men hva er de negative bivirkninger av å slutte ?

Hva skjer med en kropp som er blitt vant til de kjemikaliene som finnes i en sigarett, og må nå gå gjennom tilbaketrekning følelsesmessige problemer Noen som har sluttet å røyke vil oppleve følelsesmessige bivirkninger de kanskje ikke har forberedt for. For noen vil det være viktig med god planlegging når en skal slutte å røyke , for andre er det mest riktig å kutte tvert. Om du i dag bestemmer deg for en sluttedato 2–uker fram i ti har du god tid til forberedelser.


Gj ør om på røykevane ne fram til sluttedatoen. Mange finner det vanskelig å konsentrere seg fordi det er så mange fysiske og psykologiske plager assosiert med å slutte å røyke. Mange føler seg deprimert eller triste når de slutter å røyke.


Så hvis du tenker på å slutte , kan du lære mer om fordelene og ulempene du vil oppleve. Fordelene med å slutte å røyke. Når du slutter å røyke , vil mange endringer skje i kroppen din, og helsen din vil begynne å bli bedre i løpet av minutter etter at du har sluttet.

Disse fordelene øker med hvert år som du går uten å røyke. Dermed vil det føles mer forpliktende, og det vil være vanskeligere å sprekke. Drikk masse vann, tenk at du skyller giften ut av kroppen! Vær forsiktig med kaffen, du tåler mindre når du ikke røyker. Finn frem listen din over gode grunner til å slutte å røyke.


Noen klarer å slutte av og til, men dag til dag kan det være variasjoner i både viljestyrke, motivasjon og humør – forårsaket av både indre og ytre faktorer. Noen lykkes med å slutte brått, noe som også referers til som røykeslutt dag for dag. Du har ikke lenger økt risiko for å få en hjerneblødning. Det vil alltid gi en positiv helseeffekt for både deg og de rundt deg, at du stumper røyken.


Men jo tidligere du slutter, jo tidligere kommer kroppen i gang med reparasjonsprosessen. Det er aldri for sent å slutte og røyke. De skadelidende er de ungdommene som nå begynner å bruke snus som ellers aldri ville blitt tobakksbrukere, og de eldre røykeslutterne som egentlig hadde klart å slutte å røyke uten bruk av.


Dersom du tilhører denne gruppen kan du redusere skadene ved å røyke mindre. Hvis du ikke klarer å slutte , trapp ned. Forskning viser at folk som trapper ned røykingen ofte klarer å slutte helt etter en stund. Slik slutter du å røyke.


Tre av fire som røyker daglig, har forsøkt å slutte. Studier viser at det er vanskelig, og at det i de fleste tilfeller trengs flere forsøk for å lykkes.

Da har jeg sluttet å røyke , har nå vært røykfri OG snusfri i ca 2uker. Men, jeg har fått et lite problem. Et sexliv som gikk fra å gjøres 2-ganger i uken har gått til 2-ganger per dag.


Jeg føler at jeg aldri kan få nok. Er klar til innsats 10min etter akten. Dette gikk greit de første. Bivirkninger Når slutte å røyke Røyking er en vane at mange folk plukke opp på grunn av eksperimentering eller gruppepress når de er tenåringer.


Avslutte tobakksbruk på det punktet i livet er lengst ting fra deres sinn. Bivirkninger av å slutte å røyke og snuse kan være mange, men mange sprekker på bivirkningene av nikotinavvenningen, altså av nikotinabstinensene. Når du røyker og snuser føres nikotinen ut i blodet og opp til hjernen i løpet av få sekunder. Det viktigste er helt klart at personen selv er motivert til å slutte å røyke.


Jeg spør ofte pasienter om de ønsker å slutte å røyke. Hvis de ikke har noe eget ønske om det, er det. Champix reduserer dermed trangen til å røyke , samtidig som det forebygger eventuelle abstinenssymptomer som ville oppstå av røykeslutt og nikotinavvenning. Kan Champix brukes som behandling for å slutte med snus? Ja, Champix virker ved å stimulere nikotinreseptorene i hjernen, på lik linje som nikotinen i røyk og snus.


Endelig, tiden er inne, du har innsett ulempene med nikotinsuget og har bestemt deg for å slutte å røyke. Det gjenstår bare å velge metode og bestemme seg for en endelig sluttdato. Hvordan går du frem for å legge bort røyken?


I denne artikkelen gir vi deg noen tips som alle fører til et vellykket resultat. Alvorlige bivirkninger har forekommet med enten mindre vanlig eller sjelden hyppighet hos personer som prøver å slutte å røyke med CHAMPIX: krampeanfall, slag, hjerteinfarkt, selvmordstanker, tap av kontakt med virkeligheten og manglende dømmekraft eller evne til å tenke klart (psykose), endret tankemønster og atferd (f.eks. aggresjon og unormal atferd).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg