onsdag 27. juni 2018

Eksempel på cv uio

Trenger du tips til å søke jobb? Sjekk ut vår jobbsøkeguide her! Hver høst arrangerer vi det største arbeidslivsarrangementet ved UiO.


Noen av Universitetet i Oslo sine fremhevede eksempler på cv. Husk at du kan skrive på mange måter og at dette bare er forslag. Men den kan bli for lang også.

CV eksempel fra UiO. Forskrift for graden ph. UiO ) Programplanen for ph. Den beskriver ferdigheter og prestasjoner under bestemte overskrifter eller kategorier i stedet for under arbeidsgivere eller stilling.


Prosjektbeskrivelsen skal utformes i henhold til mal. På under minutter. Innloggede tjenester. Du kan logge på NAVs tjenester med ulikt sikkerhetsnivå.

Med MinID kan du sende meldekort, bruke arbeidstjenestene, sjekke utbetalinger m. Med BankI BankID på mobil, Buypass eller Commfides kan du i tillegg søke om ytelser, skrive til NAV og motta meldinger fra NAV. Jobbsøknad eksempel. Vi har samlet eksempler på jobbsøknader fra flere ulike aktører. Disse kan brukes som inspirasjon, men husk å finn din egen stil og tilpass jobbsøknaden til den stillingen du søker på. Maksimum to sider for hver veileder.


Veilederuttalelse på maksimum en side. Dette er din anbefaling av studenten. Bekreftelse fra eventuelle samarbeidspartnere på maksimum en side. Dersom du har masse relevant arbeidserfaring å vise til, er det spesielt viktig at du gjennom arbeidsbeskrivelsene får frem den erfaringen som best matcher det arbeidsgiver er ute etter i den nye jobben.


Eksempel på en sektorkimær er Sansevieria trifasciata cv. Ficus benjamina cv. Hawaii er et annet eksempel på en kimær med variegerte blad.


Når du velger layout, er det viktig å tenke gjennom hvilken type jobb du søker. Det er vanlig å skrive hvor du så stillingsutlysningen i den første setningen. For eksempel at du fant den på finn.


Skriv deretter hvorfor du vil ha akkurat denne stillingen, og hvorfor du passer til jobben.

Hvorfor skal de velge nettopp deg? Denne sendes til deg så snart vedtak om opptak foreligger. Det inngås også en egen avtale mellom fakultetet og din arbeidsgiver utenfor UiO.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg