torsdag 7. juni 2018

Etternavn på l

Liste over norske etternavn inneholder navn som forekommer flere enn 2ganger i Norge. Navnene trenger ikke å ha en historisk bruk i Norge, da etternavn brukt av innvandrere vil listes sammen med andre. Statistikken er oppdatert 23. Arkiver etter privatpersoner, etternavn på L. Her finner du en liste over arkiver etter personer med etternavn på L.

For eksempel Langfeldt, Larsen og Lund. Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. Nyheter og informasjon om Cappelen Damms forfattere. Tilbake til toppen. Dersom et etternavn deles av flere enn 2personer i Norge, er etternavnet såkalt fritt.


Som hovedregel kan du velge fritt blant frie etternavn. Beskyttede etternavn.

Et etternavn regnes som beskyttet dersom 2eller færre personer i Norge heter det. Alle skal ha fornavn og ett enkelt eller dobbelt etternavn og kan i tillegg ha mellomnavn. Enhver har plikt til å bruke sitt fornavn og etternavn som personnavn.


Ingen kan ta, endre eller sløyfe navn på annen måte enn etter loven her. Kos dere - og slipp latteren løs! Forkortelsene under Oprindelse gjelder områder på Grønland.


Det er ikke alltid så lett å se. I personnavnlovens § står det: To navn som kan tas som etternavn , kan tas som et dobbelt etternavn der de to navnene er satt sammen med bindestrek. Hovedregelen er altså at doble etternavn skrives med bindestrek. Navnene er generert av et program som leser data om virkelige navn, oppretter en fler-dimensjonal bokstav-til-bokstav statistikk - f. Topp etternavn (totalt antall personer): 1. Når det gjelder etternavn , kan du som hovedregel velge fritt blant frie etternavn. Vær imidlertid klar over at ikke alle navn er frie.


For at du skal kunne ta et beskyttet etternavn , må alle som allerede heter det samtykke, sier kommunikasjonsdirektøren. Finn opprinnelsen til et etternavn. Se på alle hjelpeemner.

Hva vet du egentlig om ditt navn? Finn den geografiske utbredelsen og betydningen av ditt navn! Mange deler etternavn med tusener av andre, mens noen har et unikt slektsnavn som har tilhørt familien i generasjoner. Nå kan du sjekke hvor vanlig ditt etternavn er - ikke bare i Norge, men i hele verden, skriver Independent. Hvem er våre forfattere?


Vi tar forbehold om skrivefeil, feil i produktbeskrivelse, priser eller annen informasjon som framkommer på denne internettsiden Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke Fineart. Etternavnet er det navnet som står på siste plass i et personnavn, for eksempel Olsen, Myrdahl, Møller, Berg-Hansen. I tillegg kan man ha mellomnavn. Alle navn som kan tas som etternavn , kan også tas som mellomnavn.


Hei , jeg er en jete på som snart fyller 15. Og jeg har ett spørsmål om etternavn. De fleste navnesøknadene kommer fra damer som vil ha etternavnet sitt tilbake, f. Jeg må ha det bort.


Noen ønsker også å fornorske navnet sitt, og slik endre litt på stavemåten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg