tirsdag 5. juni 2018

Norsk logo quiz level 9

Stakk med logo du ikke kjenner? Vi er her for å hjelpe! Vi har noen der vi kun presenterer en logo og gir deg svaralternativ i tekstform, og som regel er kun et av svarene riktig. Norsk logo quiz tar for seg norske bedrifter og organisasjoner som stort sett burde være kjente hos de fleste.


Norsk logo quiz level 9

Logo quiz med logoer fra norske bedrifter og organisasjoner. Ta testen og se hvor mange logoer du kjenner igjen. Takk:) da er jeg på level 19.


Har prøvd alle versjoner av norsk tipping og Lotto på den tipping-logoen. Nå kan du teste deg selv. Vi har samlet sammen en rekke logoer og har laget to logo -quizer til deg. En liten med spørsmål, og en stor med spørsmål.


I logoer hvor navnet er med har vi fjernet teksten. The are above the logo. Then go to the next level and guess even more logos ! Good luck on getting them all! Det er de samme spørsmålene som går igjen, her er fasiten.


Tar forbehold om mulige skrivefeil. Do you like logo quiz , puzzle, trivia games? Quiz: Logo game is just for you! Find out just how much do you know!


Respostas do level 9. The hardest Avengers quiz ever - Only for true fans! Fandom Questions and Comic books trivia - Duration: 6:11. The ideea of this game is simple.


You have to discover what is the name of the brand or company after you see his partial logo. Den blå og hvite ramma rundt er nok også med for den er ikke med på de andre logoene. LevelsWalkthrough 0views. Noen i Norges land må vite dette. Men den er på ingen måte umulig å løse.


The next video is starting stop. Emoji Quiz er en utrolig morsom nytt ord-basert puslespill fra skaperne av Logo Quiz. Spillet er veldig enkelt. Alt du trenger å gjøre er å se på Emoji ikoner av filmer, TV-programmer, tegn, kjendiser og mer. Bruk bokstaver oppgitt til stave det riktige svaret.


Hvis du får problemer på et nivå, og trenger hjelp med spillet Emoji Quiz er stedet for deg. Ihr spielt das Spiel Logo Quiz des Entwicklers Bubble Quiz Games auf eurem Mobilfunkgerät und kommt an einer bestimmten. Skip navigation Sign in.


Jeg trenger litt hjelp til de resterede logoene i Logo Quiz Norge, er i siste level , men mangler logoer før jeg har fullført spillet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg