tirsdag 5. juni 2018

Euro eller lire i tyrkia 2019

Se våre reiser til Tyrkia her. Bestill din drømmeferie på ving. Kjapt og lekende lett å booke med. Reserver Hoteller i Tyrkia online.


Tyrkiske lira (TRY) valutakurser i forhold til norske krone- Tyrkia valutakurser. Velkommen til vår valutakalkulator for tyrkiske lira som gir deg muligheten til å sammenligne dagens oppdaterte valutakurs med en rekke andre inkludert norske kroner.

Det lønner seg absolutt å betale i Lire. EUR og en EUR er 6. Men det er jo liten vits å ta ut mye euro for å veksle, og måtte betale vekslegebyr to ganger. Ta ut lire om det går. Kontantuttak kan gjøres i minibanker samt i bank og på vekslingskontor. Betalingskort som ofte aksepteres er blant annet Visa, Mastercar Eurocard eller American Express.


Den nye tyrkiske lira er valutaen i Kalkun (TR, TUR), og Nord-Kypros. Norsk Krone er også kjent som Krones, og Krone. Symbolet for NOK kan skrives NKr.

Man använder Turkiska Lira och här kan du läsa mer om själva valutan, se dagens aktuella kurs och få svar på frågor som ifall det är bäst att växla före resan eller inte samt ifall man kan betala med kort i Turkiet m. I Tyrkia benyttes tyrkiske lira (TRY eller TL). Det går hundre kuruş (øre) på én tyrkisk lira. Det kan lønne seg å sjekke med mobilleverandøren her hjemme hvilken leverandør man skal benytte i Tyrkia. De fleste butikker og spisesteder tar kredittkortene Eurocar Mastercard og VISA samt Euro. Valuta veksles på reisemålet.


Vaksinasjon: Ingen vaksinasjoner påkrevet. Indtast det beløb, der skal konverteres i boksen til venstre for Euro. Denne informasjonen ble sist oppdatert på 11. Klik på Nye tyrkiske lira eller Euro at konvertere mellem denne valuta og alle andre valutaer.


En valutakalkulator kalles også ofte for valutaomregner, valutakalk, valutakurser, valutaregner eller på engelsk: currency converter, currency calculator eller currency exchange rates calculator. Hvis du trenger mer informasjon kan du lese mer om valuta hos. Tyrkisk lira (valutakode TL) (tyrkisk: Türk lirası) er valutaen som brukes i Tyrkia. Den tilsvarer million gamle lira (som var gyldig ut året). Japp, jeg også skal til Tyrkia , men er usikker om jeg bruke euro eller lira , og hvor jeg skal veksle.


Har hørt om inflasjon på lira. Og at tyrkerne ofte lurer turister når de betaler og veksler med euro - i deres favør! PS: gå _inn_ i banken for å ta ut penger!

En jeg har hørt om ble trukket for. Her finner du både tids nåværende og historiske valutakurser for valuta tyrkiske lira (TRY). Vi også presentere et sammendrag av kjøps- og salgskurs for tyrkiske lira av Norges største banker. Ved hjelp av disse valutakurser kan hjelpe deg å avgjøre hvilken bank du bør bruke når det er på tide å bytte din tyrkiske lira. Tyrkia har lenge hatt lira , men etter en serie med devaluering ble det nesten håpløst å handle noen få dagligvarer uten å ha med seg mange millioner lira.


I en overgangsperiode kunne man da også bruke gamle lira. Større butikker og restauranter aksepterer VISA, MasterCard og Eurocard. PIN-kode ved betaling med kredittkort i Tyrkia. Bankenes åpningstider: Mandag-fredag 09–og 13. Det er mange minibanker og vekslekontorer i Alanya.


I mange butikker kan du benytte utenlandsk valuta, bl. Se også ofte stilte spørsmål om valutakurser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg