mandag 11. juni 2018

Fjerne føflekk kosmetisk

Fjerning av føflekk kan gjøres av kosmetiske årsaker eller ved føflekkreft. Før inngrepet gis det lokalbedøvelse som kan svi noen sekunder. Etter det kirurgiske inngrepet bør man unngå direkte kontakt med vann 1-dager. Dusjplaster kan brukes.


Fjerne føflekk kosmetisk

Det kan være lurt å fjerne mistenkelige føflekker i god tid før solsesongen. For et best mulig kosmetisk resultat, skal eventuelle arr ikke utsettes for solen før det har gått noen måneder. Forebygging av føflekkreft.


Det viktigste du kan gjøre for å forebygge føflekkreft er å sørge for god solbeskyttelse og unngå bruk av solarium. Godartede føflekker trenger ikke å fjernes, men for noen kan føflekken være til bry (at den gnisser mot bh-stropper, smykker, og så videre), eller den kan være kosmetisk sjenerende. Om du ønsker å fjerne en føflekk , må det vurderes hvorvidt arret blir mindre kosmetisk sjenerende enn føflekken i seg selv. Hos Oslo Laserklinikk fjerner vi ikke bare føflekken, vi kontrollerer om føflekken er ondartet før behandling iverksettes.


Dette er for å sikre at pasienten får riktig behandling. Oslo Hudlegesenter har kort ventetid til hudlege for fjerning av føflekker. Og mange føflekker henger i en stilk, disse fjerner man jo uten å fjerne noe hud i det hele tatt, så her kan man gjøre hva man vil fra dag 1. Oslo Kosmetiske Lasersenter har bred kompetanse innen laserbehandlinger. Personlig oppfølging - Gratis og uforpliktende konsultasjon i Oslo!


Ved fjerning av føflekk med laser benytter man gjerne kraftigere lasere enn det som benyttes i annen kosmetisk behandling. Ofte benytter man en såkalt ablativ COlaser. Som ved frysebehandling bør man ikke fjerne føflekker med laser dersom man har den minste mistanke om føflekkreft. Med IPL kan vi fjerne mange typer pigmentflekker. Vi kan behandle hele kroppen, men de mest vanlige områdene er ansikt, hals, bryst og hender.


Behandlingen må gjentas 1-ganger. Etter behandlingen kan området bli rødt og pigmentflekkene kan bli mørkere og se ”skitne” ut. Dette forsvinner etter 7-dager og pigmentflekkene vil bli lysere. Har du en føflekk eller hudforandring du ønsker å fjerne kan du få fjernet den hos oss av plastikkirurg på en måte som gjør at det blir minst mulig synlig, og få det innsendt og analysert med svar på undersøkelsen etterpå.


Det tryggeste dersom det gjelder føflekker er å fjerne disse helt med kniv i lokalbedøvelse. Undersøkelse og behandling av føflekker og estetiske behandlinger for ansikt og kropp. Med svært høy presisjon fjerner de kun det som skal fjernes slik at du oppnår et best mulig kosmetisk resultat etter operasjonen.


Din sikkerhet og helse er vår høyeste. Ved klinikken treffer du hyggelige og engasjerte sykepleiere som har spesialisert seg på ulike behandlinger innen kosmetisk dermatologi. Fjerne dem ved hjelp av kosmetisk kirurgi er dyrt, smertefullt, og verre kan forlate arr. Andre alternativer for føflekk fjerning ville være naturlig rettsmidler.


Hvis du vil fjerne en føflekk skjema ansiktet ditt bør du være klar over at det er mer enn noen få ansiktet fjerning behandlinger du kan slå til. En form for behandling du kan bruke til å fjerne føflekken i ansiktet ditt er kosmetisk kirurgi prosedyrer. Hvis en velger å fjerne mange talgvorter med skarp skje så vil det bli flere sårflater i huden. Dette fordi sårene skal gro i fred og at det ikke skal bli infeksjon i disse. Man kan fjerne det som står opp og er hardt med radiobølge.


Da blir arret flatt og mykere, men man vil fortsatt se at huden er annerledes. Prisen er tilsvarende fjerning av en føflekk med radiobølge. Vår høye standard og kompetanse gir deg den tryggheten du trenger. Det er en rimelig og rask behandling.


Mindre, opphevede føflekker, spesielt i ansiktet, kan ofte fjernes med en enkel shave-metode i hudens overflate med godt kosmetisk resultat. Ellers anbefaler vi normalt ikke å fjerne føflekker utelukkende av kosmetiske grunner på grunn av risiko for arrdannelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg