tirsdag 26. juni 2018

Babymadrass test 2017

En madrass må kunne tåle gjentatt vask uten å tape bruksegenskapene sine. Velg en madrass som kan vaskes på grader, eller kjøp en overmadrass som tåler det. Luft under sengen, både gjennom sprinkelbunnen og under selve sengen, er svært viktig for å unngå et usunt sovemiljø, forteller fagsjef i NAAF, Helle Grøttum. I denne artikkelen fokuserer vi på de beste madrassene på markedet for øyeblikket. I Testfaktas senaste test fick madrassen genomgående höga betyg och får högst betyg av alla bäddmadrasser i testet.


Den har bra andningsförmåga och har en hög kvalitet. En baby tilbringer mye tid i sengen sin. Når du skal velge seng til den nye verdensborgeren er det derfor flere hensyn som må tas.


De fleste senger er bra i dag, så det viktigste er at mor og far velger en seng de mener er praktisk og fin. Utkonkurrerer dyre skummadrasser i svensk test. Det er skummadrassen Plus Pfra Jysk som får topplasseringen i testen med sine av 1mulige poeng.


Det danske forbrukermagasinet Tænk har testet sprinkelsenger, og Ikeas Gulliver til kun 6kroner kommer best ut. Danskene har fokusert på sikkerhet og holdbarhet i sin test. Det er viktig å prøveligge de ulike madrassene! Aller Media Hvorfor ser du denne annonsen.


Nettstedet du nå besøker blir i stor del finansiert av annonseinntekter. Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg. Til barn nr hadde vi AeroSleep madrass, som jeg arvet av ei venninne, brukt av ett barn - men der kan trekket vaskes på grader, og det er tjukk trekk og en tynn kaldskum kjerne.


Men nå skal vi motsi oss selv. Det er ikke nødvendigvis de dyrete madrassene med de fancy detaljene som der de beste, viser en omfattende test Forbrukerrapporten har gjort. Faktisk kom skum-madrassen Sultan Forsbacka fra IKEA klart best ut i testen av madrasser. Best-i- test har testet flere ulike stellevesker i ulike prisklasser og med varierte funksjoner.


En stelleveske er åpenbart ikke helt avgjørende for at man som ny forelder skal kunne ta vare på barnet på best mulig måte, men for noen kan en velorganisert stelleveske føles som en livredder. Madrassen til spedbarnet bør ikke være slitt, gammel eller myk. Landsforeningen Uventet Barnedød (LUB) anbefaler at madrassen er fast og hard slik at barnet ikke risikerer å få nesen gravd ned i madrassen dersom barnet snur seg over på magen. Det er imidlertid uenigheter om dette har noe for seg. Da Forbrukerrådet foretok en test av madrasser, mente testerne at soneinndelingen er meningsløs og kan virke mot sin hensikt.


For å finne ut hvem som har rett, er det beste derfor å prøveligge madrassen og kjenne etter hvordan den føles for din kropp og ditt liggemønster. Madrass til seng er valget for deg som har drømmesengen hjemme, men ønsker å oppgradere madrassen. Svane tilbyr madrasser med og uten IntelliGel og DuoSystem (to mykhetsgrader i samme madrass). Babymadrass og dyne Hei! Hva slags madrass skal jeg kjøpe til babyen?


Ser det er mange forskjellige. Noen produkter roper høyt og tydelig at de har fått best i test og markedsfører godt med dette. Men hvem har egentlig testet og hvordan er det testet?


Selvfølgelig, når det kommer til sikkerhet kan det være lurt å ta en titt på testresultater, et trygt og godt bilsete går selvsagt foran et brukervennlig ett om en foreldre skal velge. En god madrass med høyt ergonomisk faktor og separate liggende områder er svært viktige for voksne og er hovedsakelig ansvarlig for sunn søvn. Selv barn trenger deres madrasser, og disse kommer sammen uten å ligge områder og Co. Barn er veldig lyse og trenger ingen støtte fra kroppen, spesielt siden ryggraden deres ennå ikke er dannet.


Først efter 4-månedersalderen kan man forsigtigt begynde at se tiden lidt an ved behov, der ikke er så presserende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg