fredag 8. juni 2018

One million parfyme taxfree

Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme , hårpleie, hudpleie og makeup. Autorisert forhandler av kjente merkevarer i hud og hårpleie, sminke og parfyme. Ett av Nordens bredeste skjønnhetssortiment - 30.


Paco Rabanne Million Intense er en woody duft for menn. På tax free finner du parfyme til både dame og herre. Den har toppnoter av grapefrukt, mynte og mandarin, hjertenoter av kanel, krydder og rose, mens bunnen er av lær, tre, patchouli og amber.

Vi har et stort utvalgt av forskjellige parfymer , bodylotion og deosticks med nydelig duft i enten edp eller edt. Du får de fleste parfymene i både 50ml og 100ml. Dette er en parfyme du kan bruke hver dag, med en langvarig duft som vil gi deg både styrke og selvtillit. Med toppnoter av mandarin og vanilje over bunnoter av friskt lær er dette en parfyme som uttrykker maskulinitet og kraft, en parfyme for den sofistikerte mann med stor M. En parfyme med en orientalsk, eksplosiv duft, inspirert av gull, ekstravaganse og rikdom. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


I toppen av parfyme finnes en sensuell blanding av peppermynte og blod mandarin som deretter møter hjertets varme toner av kanel og rose. Basen inneholder forførende amber og et hint av lær.

Gratis frakt og rask leveringsti kjøp i dag! Ansiktspleie, hårpleie, parfyme , dufter og mye mer til kvinner og menn. Velg blant vårt utvalg av parfyme fra kjente merkenavn. Av kompiser har jeg hvertfall hrt Armani og One million.


Hos Nordicfeel finner du 5stk herreparfymer så du kan finne dine absolutte favoritter! Populære parfymer er Million , Le Male, Invictus og Acqua di Gio Essenza som er en eksklusiv parfyme hos Nordicfeel. Bianca Ingrosso parfyme. Nordicfeel har sammen med flere influencere produsert eksklusive parfymer. Ja du leste rett, her finner du dufter for ENHVER anledning og smak.


Det har blitt mer populært å ha en såkalt “parfymegarderobe” i stedet for å ha en og samme parfyme år etter år. Topplisten er basert på salg og trender hos NordicFeel som er en ledende aktør innen parfyme i hele Norden. Listen oppdateres kontinuerlig for at du som besøkende skal finne de mest aktuelle parfymene.


KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 2butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 2makeupartister, 1hudterapeuter og 7skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie. Alltid fri frakt til noen av våre 2butikker, eller ved kjøp på over 500kr. Som medlem skjemmer vi deg bort med masse gode fordeler. Du trenger ikke å reise bort for å få taxfree -priser på parfyme og kosmetikk PARFYME PÅ TAXFREE : Det kan være kupp på taxfree , men i mange tilfeller kan du like gjerne handle på nett hjemmefra for de laveste prisene.


En rikere versjon av den populære Million duften.

Million Privé er en orientalsk treaktig duft full av kontraster, skapt av Christophe Raynaud. Den åpner med blod-mandarin og kanel, nøkkelnoter fra den originale duften. Hjertenotene består av hookah-tobakk beriket med myrra. In all civilizations and religions gold has always managed to seduce people”.


Flasken er formet som en gullbarre, noe som representerer makt, rikdom og luksus. Når det kommer til parfyme - og hudpleieprodukter kan du spare inntil prosent om du handler på ombord-butikken i regi av Airshoppen, heller enn på avgangs- taxfree på OSL - som er tilfellet for Calvin Klein Eternity for Men. Shoppa parfym på taxfree. Hvis du skal handle parfyme på nett, lønner det seg å først ha testet ut parfymen et annet sted. Parfym och dofter på taxfree.


Ikke er det enkelt å stå midt i et parfymeri på taxfree -butikken på danskebåten og lukte seg frem til en ny favorittparfyme heller. Der blir duftene blandet med alle de andre parfymene. I tillegg endres parfymeduften over tid. Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få.


Design handler ikke om å forføre, det handler om å sjokkere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg