onsdag 13. juni 2018

Frisør asker priser

Prøv det populære frisørkonseptet Cutters. Billig drop-in flere steder i Oslo. Sjekk ut Frisør Asker Priser. Ahead Frisør og Velvære tilbyr alle typer frisørtjenester.


Vi utfører dame-, herre-, og barneklipp.

Hos oss får du både keratin og tape extensions, og vi utfører alt av oppsetninger og styling. Nesbru Frisør er en frisørsalong for damer, herrer og barn i Asker. Vi tilbyr klipp, farging, striping, kur og hodemassasje. Bestill frisørtime i dag!


Finn telefonnummer og annen kontaktinformasjon til din frisør i Asker her. Klikk på lenken dersom du ønsker å se en større oversikt over frisører i Akershus. Unik frisørsalong midt i Asker sentrum.


Tiur Frisør er en koselig salong for damer, herrer og barn.

Hos oss legger vi vekt på god faglig kunnskap og kreativitet. Vi er frisører, hvor av også er utdannet make-up artister. Hovedaksjonær og daglig leder er gründeren selv, frisørmester Synnøve Helene Eiken.


Grunnbeløpet sikrer at alle husholdninger er med og betaler en andel av kostnadene for å drive renovasjonen i Asker. I tillegg kommer et variabelt beløp basert på av volumet til restavfallsbeholderen. Seriøs: Vi vil være ordentlige, respektfulle og til å stole på. Vi forplikter oss og tar ansvar for det vi kan gjøre noe med.


Spennende: Med vår kunnskap og kompetanse kan vi sammen utforske spennende og nye muligheter, for å få frem det beste i deg. Bølgelengde er en dame- og herrefrisør som holder til på Vettre Torg. Nikita Hair er Nordens største frisørkjede med over salonger i Norge.


Vi har fornøydgaranti! Over av våre kunder vil anbefale oss. Ved store fargeendringer vil prisene variere, da det er mer. Avbestilling må skje innen timer før avtalt time på telefon eller mail.


Dersom avbestilling skjer for sent blir kunden fakturert for av behandlingssummen. Hår- og hudbehandling i Oslo.

Alt av klipp og farge. Vårt eget MOOD Extensions og MOOD beauty, autoriserte behandlere på fillers, botox og hudpleie. For bestilling klikk her, og klikk les mer for priser ! Josefsson Frisør er Drammensdistriktets ledende frisørkjede med fem salonger og ansatte.


For oss handler det om å skape fornøyde kunder det stråler av! Nytt frisørkonsept som tilbyr rask og effektiv hårklipp for damer og menn. Fast pris på hårklipp uavhengig av kjønn og type klipp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg