tirsdag 19. juni 2018

Selvlysende smokk

Morsomt spill for voksne som trolig vil få fart på sakene. Det er midt på natten, og babyen har mistet smokken sin. Babyen gråter, blir stadig mer våken og har vanskelig for å sovne igjen. Kjenner du deg igjen? Den har en selvlysende ring som lyser opp i mørket, så foreldre og barn kan finne smokken om natten.


Bibs Colour Night nattsmokken i 4-pak eller stykk nattsmokk i pakken, hvor resten er alminnelige Bibs Colour-smokker.

Klassisk smokk som er skånsom mot huden, takket være store luftehull og en nuppete innside. Bibs de Lux Night nattsmokken tilbys også i. MAM Perfect og MAM Perfect Night. Ekstra tynn sugedel som reduserer presset mot barnets tenner.


Søte nattsmokker som lyser i mørket. Den anatomiske formen etterligner mors brystvorte under suging. Den passer perfekt i barnets munn hvor den plasserer seg øverst i ganen.


Godkjent av den spanske Society of Paediatric Dentistry.

Leker og utstyr til barn. Bibs Night er en selvlysende smokk - ringen lyser opp i mørket så foreldre. De som er selvlysende er de eneste vi kjøper nå idag grunnet enkeltheten med å finne de igjen i mørket. Om natten hender det ofte at babyen mister smokken sin, og i mørket kan den da være vanskelig å finne den igjen.


Dette har MAM gjort noe me og lanserer nå en egen night smokk , som er selvlysende i mørket. Den er hudvennlig takket være store luftehull og unike MAM-knopper på innsiden. Smokk kan gjøre det lettere for barnet å sovne. En 2-pack med klassiske smokker fra MAM. Smokkens sugedel er laget i silkemyk silikon, som påminner om morens hud.


Den innovative smokken har en åpen knopp, som gir en god luftflyt til barnets hud. Knoppen er i tillegg selvlysende , slik at du enkelt kan finne den i mørket. Smokkene leveres i en praktisk oppbevaringsboks, som også fungerer som steriliseringsboks, slik at du enkelt. Ortodontisk utformet smokk produsert i silikon, for en sunn utvikling av babyens kjeve. Selvlysende nattsmokk med lang lystid.


Den er dessuten opp til fire ganger så myk og fleksibel sammenlignet med de fleste andre smokker. Smokken er ekstra flat og gir komfortabel suging uansett posisjon. Merket er kjent for å produsere de absolutt beste produktene til barn – med fokus på komfort.

Philips AVENTs Glow- smokk er elsket av babyer verden over! Her finner du et stort utvalg smokker fra kjente merker som Nip, Mam, Avent og Nuby. De fleste smokkene levers i assorterte farger. Legg gjerne inn en kommentar i kassen om du ønsker smokk til gutt eller jente. MAM Night 6m silk teat er en smokk med selvlysende motiv.


M Personlige smokker for 0-mneder MAM Baby MAM Individual- smokk kan gjres personlig med babyens navn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg