onsdag 6. juni 2018

Heldress baby strikkeoppskrift

Kjempeutvalg av gratis hstrikkeoppskrifter. Alt skal vekk – Gjør et KUPP! Stor utvalg av billig garn. Check out For The Baby. Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift.

Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Dagens oppskrift: Cortina kids heldress av Bitten Eriksen. Strikk til nyfødt og baby.


Våre oppskrifter sendes per post. Vis som Grid Liste. Vi ønsker å inspirere deg – både med flott design og fantastiske garnkvaliteter. Dale Garn er din garanti for kvalitet og faglig kompetanse.


Selv om jeg synes det er herlig å strikke i babyull, synes jeg av og til at fargene blir litt for rene og pene.

Jeg valgte derfor å strikke denne i Sandnes Alpakka, som er et tykkere garn med større fargespill. Baby Ull, Lerke, Lille Lerke. Olaug Kleppe, Kari Haugen, Anne-Kirsti Espenes, Dale Design.


Logg inn for å følge dette. Ved å melde deg på samtykker du til våre vilkår. Gratis frakt fra 6kr. Search For The Baby. Legg til i ønskeliste. Så da er jeg like langt.


Noen som vet av en fin heldress til baby med rundfelling? Liker også at denne ser ut til å være ganske vi og at en kan brette opp nederst på bein og armer så baby kan ha den litt lengre. Dagens kjøpeoppskrift: Heldress med bestefarknepping Det er mange flinke strikkere, både norske og utenlandske, som legger ut egne oppskrifter til salgs på nett. Du betaler for en strikkeoppskrift i PDF format, den blir sendt via mail etter betaling.


Krans heldress er en klassisk one piece i rillestrikk. Dette er dressen som er super i vogna og bilstolen. Hvorfor er det bare babyer og småbarn som skal kunne bruke heldress i ull?


Herlighet for et deilig og praktisk vinterplagg!

Vi har selvfølgelig valgt vårt mest slitesterke garn til denne dressen. Pickles Pure Wool er tynt, veldig godt å strikke med og kommer i de vakreste, melerte farger som egner seg veldig godt i ensfargede plagg. Størrelser: 0-(3-6) 6-mndr. Ja, så er vi så vidt kommet i gang med en side for babyklær.


Vi vil forsøke å oppgradere noen av dukkemønstrene eller deler av dem til babystørrleser. Denne gangen har jeg valgt å strikke et helt nytt sett til baby. Linka Karoline Neumann har hatt megasuksess med sin oppskrift Villmarksgenseren.


Nå har hun laget en hel bok full av tykke, gode gensere med villmarks-look.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg