torsdag 21. juni 2018

Dikt om kjærlighet og savn

Finn laveste nettpris her. Dikt om savn og kjærlighet. Dypt savnet, høgt elsket. En drøm er bare en drøm til den plutselig blir sann En berøring er bare en berøring til følelsen setter hjertet i brann.


Et kyss er bare et kyss Helt til du finner den ene En setning er bare en setning til du sier tre ord du kan mene.

Sider i kategorien Savn Under vises av totalt sider som befinner seg i denne kategorien. Kjæresten min Handler om ei jentes følelser for kjærsten sin. Glad for kommentarer! Kjærlighet Et dikt om kjærlighet. Trenger du et godt sitat?


Blant alle jeg kan velge er det bare deg jeg vil bli værende hos Kun hos deg finner jeg den lykke som kjærligheten gir Til meg selv visker jeg ditt navn og. Si det med ord er et tilbud fra Mental Helse til alle som ønsker å sende oss en melding og få svar tilbake.

Blått for en hemmelig sorg og et savn. Rosa for sødmefylt ungt svermeri Lilla for kunstnerisk sterk energi. Brunt er for arbei for krav og for plikt Pasteller for kloke og vakre små dikt. Svart er for hatet, for angst og for vrede Oransje for en grenseløs solnedgangsglede.


I gull og i sølv – noen tynne små tråder vitner om stunder. Ingen veit vægen vi vandre. Men din vil je vara i dager og år. Je vil itte sjå på ændre.


Mitt hjerte er ditt, ditt hjerte er mitt. Og visa med seljelyd låter. Min glede er din, din glede er min. Og sorgen er min når du gråter. Han har selv opplevd å miste en datter, og ukas dikt Et rom står avlåst er knyttet til det.


ET ROM STÅR AVLÅST. Et rom står avlåst i kroppen min. Denne skal jeg sende lillesøsteren min.

Jeg lengter etter deg. Dette er et dikt som gjør et forsøk på å uttrykke savn , en sterk form for savn. Savn (sprit) Det finnes ikke nok sprit. Det er overveldende som himmelen.


Det fyller universet. Stort og dypt som havet. Forsøk å fylle det med sprit. Håper at leserne også kan bidra med fine bryllupsdikt – eller dikt som passer til bryllup, brudepar. Det finnes utrolig mange fine dikt å ta av som passer, kanskje til stedet bryllupet holdes, til brudeparet, eller måten feks de møttes på.


Du kommer ingen vei.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg