fredag 29. juni 2018

Fransk bulldog helse

Hundrevis av forskjellige restauranter. Fri frakt over 499kr. Autorisert forhandler. Hjemmesiden vår er fortsatt under oppbygging,.


I tillegg, mange franske bulldog stud hunder er i stand til naturlig avl. Dette er fordi franske Bull har meget slanke hofter, noe som gjør den mannlige klarer å montere den kvinnelige å reprodusere naturlig. Vanligvis må oppdrettere foreta kunstig inseminasjon av kvinnelige hunder. Derfor er den en svært populær hunderase. Fransk bulldog er avlet som en familiehund.


Men den er utsatt for noen helsutfordringer og adferdsmessige særpreg som hundeeiere er nødt til å kjenne til, hvis de vil sikre hunden et langt liv. Rasen har stående ører Kort hale. Hvis du tenker på å bringe en fransk bulldog valp inn i hjemmet ditt og ditt hjerte, så er dette den viktigste delen av denne artikkelen som du vil lese. Helse – Informasjon og skjemaer;. En fransk bulldog er tilfreds uansett hvor den bor.


Fransk bulldog helse

Denne rasen er egnet for bylivet, fordi det er ikke behov for en stor hage. En løpetur er ikke noe for denne hunden, men den er alltid med på en rask gåtur. Den franske bulldogen trenger ikke mye mat, og den korte pelsen er lett å holde ren. Det er viktig å vaske rynkene i ansiktet. Den offisielle rasestandarden til fransk bulldog finner vi i Frankrike, men det er mange som vil påberope seg opphavet av rasen.


Det sies at indianerne i Peru hadde en hund svært lik dagens rasestandar de kalte den Chincha bulldog. Land som Spania og England bør også nevnes blant de land som mener de er opphavet av rasen. Den tåler derfor ikke kulde, sterk varme og høy fuktighet, og er ikke egnet til å bo ute. Den kan raskt få pusteproblemer, og bør for eksempel ikke fly.


Ifølge er det en rekke flyselskaper som ikke tillater franske bulldoger å fly, fordi flere hunder av denne typen dessverre har omkommet i luften. Snuten er svært kort. Pelsen på fransk bulldog er kort. Annen informasjon om fransk bulldog : Antatt alder for en fransk bulldog er til år. Denne hunderase blir også kallt Bouledogue français.


Engelsk benevnelse på fransk bulldog er French Bulldog. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Hælspore, urolige ben, fotsopp, hallux valgus, benhinnebetennelse? Rask levering - dagers åpnet kjøp.


Fransk bulldog helse

Norges største Nettbutikk for Menn! Trygg og sikker netthandel. Det får forskere ved Royal Veterinary College i Storbritannia til å rope varsku.


De frykter at den økende etterspørselen etter fransk bulldog vil overkjøre hensynet til hundens ve og vel. Les også: Hunder kan lukte hva du føler. Det karakteristiske utseendet til fransk bulldog er nemlig et resultat av såkalt ekstremavl. Vurderer å kjøpe en fransk Bulldog , synes de er utrolig søte! Vi bor i leilighet, så fin størrelse også Noen som har erfaringer med denne hunderasen?


Fransk bulldog helse

Logg inn for å følge dette. Det var tre raser hvor mer enn av kullene ble født ved hjelp av keisersnitt, og disse var bulldog , boston terrier og fransk bulldog. Vet ikke om det finnes noen tilsvarende tall for Norge.


Pusteproblemer (nå har folk ulike tanker om hva pusteproblemer innebærer da) har vel alle franske bulldoger i større eller mindre grad. Levealderen varierer selvsagt, men fra til år er mulig alder. Tenkte grundig gjennom hvilken type hund som ville passe for oss! Jeg har en fransk bulldog som er år.


Er veldig glad for at vi valgte fransk bulldog ! Passe størrelse men likevel kan vi virkelig gå lange turer med den. Han er veldig kjærlig og glad i alle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg