tirsdag 26. juni 2018

Rund eplekake uten egg

En saftig eplekake er noe som blir tatt godt imot blant både store og små. Saftig gulrotkake i langpannekake. Det er sesong for blåbær. Prøv vår deilige oppskrift i dag. Den perfekte sjokoladekaken.


Se oppskriften her. Tilsett eggene , ett om gangen, og pisk godt mellom hvert egg. Sikt mel og bakepulver over røren og vend det forsiktig inn i deigen.


Stikk halvparten av eplebåtene med den tynne siden ned i deigen. Et sterkt barndomsminne er den fantastiske lukten av nybakt eplekake som fylte huset. En slager blant både små og store!


Slik gjer du: Sett ovnen på 1grader. Den er uten egg , og den er veldig enkel å bake. En god eplekake går aldri av moten! Jeg husker jeg bakte eplekake etter eplekake da jeg var liten jente, og det var alltid denne oppskriften jeg brukte.


SAFTIG EPLEKAKE : Oppskrift på en flott eplekake helt uten egg og meieriprodukter. Hvordan får du denne så saftig uten egg og smør? Og gang på gang svarer jeg: Du trenger ikke egg og smør for å bake.


Rund eplekake uten egg

Pisk inn ett egg om gangen. Ha på halvparten av eplene på deigen og trykk dem litt ned i røren. Dryss på litt kanel og sukker. Mange festkaker inneholder egg.


I tillegg til å gi god smak, bidrar eggene også til hevelsesprosessen. Men ikke alle tåler egg. Vi gir deg fire oppskrifter på kake uten egg. Rør så inn egget , deretter melka, hvetemel og bakepulver til en jevn og glatt deig, og hell deigen over i ei smurt form. Dytt eplebitene godt ned i deigen, og la noen biter stikke opp på toppen.


Rund eplekake uten egg

Skrell eplene, ta ut kjernehusene og del eplene i passe tykke båter. Turboprinsene: EPLEKAKE uten egg og melk - blogspot. Prøver meg nok en gang på kake uten egg , melk og gluten. Superenkel å lage, mikset sammen på null komma niks! Ingredienser:dl Glutenfri, Semper Fin mix, uten melk1.


Denne gang ble det eplekake. Stikk en grillpinne i tre inn i sentrum av kaken, hvis den kommer ut tørr uten noen små smuler eller klumper på seg er den ferdig. Dersom du lager dobbel porsjon i langpanne skal kaken stekes nederst i ovnen. Rund form skal stekes midt i ovnen.


Rund eplekake uten egg

Enkel og god eplekake , her servert med krem. Både vaniljesaus og is passer også godt ved siden av – spesielt det siste, dersom eplekaka er litt lun når du skal spise den. Bruk gjerne litt mer væske enn det som er angitt i oppskriften,da røra kan virke litt tørr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg