fredag 1. juni 2018

Fransk bulldog til salgs

Eleven is beauty– 30. Nyheter hver hverdag innen K-Beauty og fra klassiske varemerker. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Den offisielle rasestandarden til fransk bulldog finner vi i Frankrike, men det er mange som vil påberope seg opphavet av rasen.

Det sies at indianerne i Peru hadde en hund svært lik dagens rasestandar de kalte den Chincha bulldog. Land som Spania og England bør også nevnes blant de land som mener de er opphavet av rasen. Vi ønsker bare kontakt med personer som har innsikt i hva det innebærer å ha hund.


Hei er det noen som har fransk bulldog valp til salgs ? Jeg ønsker en så mye. Hvis det er noen så bare skriv meg vær så snill. Vi har ingen egentlig venteliste, men vi legger til side kontakter vi får gjennom hele året som vi føler kan blir gode bulldog -eiere.


Vi lover altså ingen valp før vi har et friskt og levedyktig kull i valpekassa.

Den mamma til disse vakre valper har en flott stamtavle med masse mesterne bak henne. Leveringsklare hunder og valper til salgs og omplassering i hele Norge. Norges største Nettbutikk for Menn! Hundeutstyr og hundeleker. Trygg og sikker netthandel.


Stort utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering og lave priser. Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup. Derfor er den en svært populær hunderase.


Men den er utsatt for noen helsutfordringer og adferdsmessige særpreg som hundeeiere er nødt til å kjenne til , hvis de vil sikre hunden et langt liv. Blå fransk bulldog Nydelige valper selges til gode hjem. To tisper sølv blå og blå pie med stamtavle, avlet med fokus på helse og at snuten ikke skal skal være for flat.


Fransk bulldog er avlet som en familiehund. Ingen av foreldrene har pusteproblemer. BULLDOG TIL SALGS has 6members. Alle hunder skal ha FCI.


Her blev de krydset med engelske dværgbulldogger, muligvis medbragt af tekstilarbejdere, som af bitter nød var flyttet fra England til Normandiet. I Norge finner du dessuten en unik ekspertise innenfor det franske boligmarkedet, skatte- og arveregler, eierforhol kjøps- og salgsprosesser, og mye nyttig hvis du eier eller vurderer å eie en fransk eiendom.

Ta kontakt eller bla gjennom menyen øverst på siden. Far er fransk bulldog , mor er fransk bulldog og Jack russel terrier Begge hvalp er tæver Begge forældre har et super godt temperament og er dejlige familie hunde. Fri frakt over 499kr. Autorisert forhandler. Gratis frakt fra 6kr.


Alltid gode tilbud og rabatter. Levealderen varierer selvsagt, men fra til år er mulig alder. Rasen er relativt etterspurte og det er stadig noen som annonserer valper til salgs.


Den franske bulldog elsker at snakke. Det kan godt være, at den franske bulldog er en race, der ikke gør meget, men snakke: det kan de! De sammensætter en masse små lyde, gab og gnaskelyde til deres eget lille sprog, Med tiden kan du næsten lære at “snakke” med din bulldog , hvis du gør dig umage og lære at efterligne hundens besynderlige snakken.


Her venter vi løpetid i løpet av mars.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg