fredag 15. juni 2018

Hva lønner seg å kjøpe i sverige 2018

Se hva som er billig og hva du bør vite om du skal handle i Sverige i påska. KLAR FOR SVENSKEHANDEL? Vi gir deg tips til hva det lønner seg å kjøpe akkurat nå - og tipser om alkoholen du kan ha med deg i ubegrensede mengder - bare du holder deg innenfor beløpsgrensene. Mange antar at det ikke lønner seg å reise til Sverige for å handle – bilturen og bompengene må man jo ikke glemme. Men å regne på utgiftene er jo ikke all verdens vanskelig.


Jeg har regnet ut hvor mye det koster for vår bil å ta turen til Svinesund.

Dersom jeg kun regner med bompenger og drivstoff, ligger utgiften på 3kroner. Her kan du se hvor mye du kan spare på å kjøpe en del varer i Sverige. Tollkalkulator Kalkulatoren regner ut hva du må betale med forenklet tollbehandling. Smuglerkalkulator Kalkulatoren beregner hva du får i bøter, innenfor rammen av forenklede forelegg, ved å ta inn mer enn kvoten tillater. For å finne ut av hvilke matvarer du sparer mest på å handle i Sverige , reiste Nettavisen til shoppingdestinasjon nummer én blant de ivrigste svenskehandlerne - Nordby shoppingsenter i. Men i motsetning til mange av oss, fyller hun ikke opp de svenske handleposene ukritisk – Silje vet alltid hva det lønner seg å kjøpe i Sverige.


Når vi stikker over svenskegrensen for å handle vanlige forbruksvarer så er det ikke alt som lønner seg å kjøpe. Det finnes varesorter som er mer kostbar i Sverige enn i Norge.

Også medberegnet valutaforskjell. Ikke dra til Sverige for å handle klær. Noen ting lønner det seg faktisk ikke nødvendigvis å kjøpe over svenskegrensa. Klær og sko er det ikke så mye å spare på.


Her er det tilnærmet like priser i Norge og Sverige , og nå som den svenske krona er såpass sterk er det lite å hente, sier Forbrukerøkonom i BN Bank, Silje Havdal. Denne artikkelen er. Det koster å komme seg til svenske butikker, så selv om det er prisforskjeller så bør du handle enden når du først reiser - for størst mulig gevinst på turen. De fleste av oss må betale for å komme oss til Sverige. Hva som lønner seg å handle i Sverige kommer først og fremst an på hva du liker og hva du bruker å handle i Norge.


Man sparer ikke mye på å handle ting som du ikke har brukt for eller liker. Jeg har gått i fellen mange ganger selv, jeg vet ikke hvor mange spann med tyrkisk yoghurt jeg har kastet fordi jeg enten har tenkt det er billig eller sunt. Av og til reiser vi til Sverige for å handle.


Og da er det viktig å vite hva man skal handle. Så her kommer noen tips om hva som lønner seg å handle i Sverige , og hva som ikke lønner seg. Fant denne på vg nett, dine penger.


Men det er en del å spare på noen ting, og andre. Logg inn for å følge dette.

Hva lønner det seg å kjøpe i Sverige nå? Dette lønner seg å kjøpe på svenskegrensa – Å handle på svenskegrensa er fornuftig,. Heller ikke brus er det nevneverdig mye å tjene på å ta med seg fra Sverige.


Til slutt regner kalkulatoren ut hvor mye du totalt har betalt for varene i Sverige og i Norge, og hva den totale besparelsen er. Nederst kan du også legge inn transportkostnader, hvis du ønsker å ta hensyn til dette. Om du skal ta med disse kostnadene er en definisjonssak. Tar du det som en tur, er det naturlig å ikke legge inn dette.


Skal du på handletur til Sverige ? Dette bør du kjøpe med deg hjem til Norge. Nå lønner det seg å reise på. I Sverige koster Sun Lolly-saftis omtrent halvparten av hva den gjør i. Vi pleier å kjøpe karbonadedeig, frossen kyllingfilet, bacon, ost, pålegg osv. Noe annet som lønner seg å kjøpe i sverige ? Lønner det seg kanskje også å kjøpe tørrvarer der? Alle tips tas i mot med takk!


Disse vinene lønner det seg aller mest å kjøpe taxfree. Ikke bare sparer du mye ved å kjøpe disse anbefalingene fra tax-free-hylla, men vinene er gode kjøp allerede på polet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg