onsdag 27. juni 2018

Lefserull fyll

Fortsett med ønsket fyll som spekeskinke, osteskiver eller laks. Kokkens tips Er du glad i vegetariske alternativer, så bør du prøver cottage cheese med sort oliven og ruccola salat som fyll. Rull sammen og del i passe munnfuller. Fest hver bit med en tannstikker slik at de holder fasongen.


Fylte lefser med laks, snøfrisk og fersk dill er en utmerket forrett, og lefse med fårepølse, rødløk, purre, rømme og pepper passer ypperlig som tapas.

Her får du forslag til syv smakfulle varianter som kun krever to ingredienser i tillegg til lefsene. Tips til fyll til lefseruller og kan de lages kvelden før? Anonym bruker Anonym bruker. Juleklassikeren sylte og sennep er nydelig, men alt kan brukes som fyll i lefser!


Her er noen forslag: tynne skiver ribbe, røkelaks, gravlaks, oksetunge, ost med litt marmelade, finkuttet pinnekjøtt, lutefisk og poteter, salat av kalkun- eller kyllingrester. Lefse med parmaskinke, basilikumkrem og soltørket tomat. Her kommer oppskrift på en forrett som er spesielt egnet å servere på hytta nå i påsken.


Du kan fylle lefserullene med forskjellig, som laks, diverse pålegg som skinke eller fårerull, og med diverse tilbehør.

God morgen #128578; I dag vil jeg dele en godbit som er temmelig enkel å lage, som smaker skikkelig yummy! Lefserull med spekeskinke, ruccula og kremost kan serveres som tapas eller som snacks. Det er heller ikke feil å ha med litt i tursekken. Lefserullene er en slager på tapasbordet, eller som snacks ved siden av ost og kjeks. Dette er vel det nærmeste vi kommer norsk tapas?


Du kan bruke både potetlefser, tortillas eller den typiske vestlandslefsen som må bløtes (disse smaker best i denne retten, men det er en smakssak). Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.


De siste årene har jeg galant styrt unna lefser på koldtbord og tapas, rett og slett fordi de fleste inneholder hvetemel. Men etter at jeg oppdaget Odins potetbrød har jeg brukt disse til alt fra å lage lefser med sukker, smør og kanel, spise som flatbrø brukes som lomper til pølser og ikke minst som deilige lefseruller. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Det er mange variantar av lefserull - det kan brukast potetlefse eller fersk tacolefse - eller andre lefsevariantar.


Som fyll kan ein bruke både kjøt og fisk - ribberull eller anna pålegg med litt god smak i. Smør først på litt grov sennep, legg på kjøttpålegget. Ha over hakka raudløk og ruccolasalat.

Fyll lefsene med salat, lammeskav og yoghurtdressing. Lefsene kan godt erstattes av potetlomper eller potetlefser, tortillalefser eller pitabrød. De smaker nydelig med røkelaks og snøfrisk eller fårepølse, rødløk og rømme. Tilsett melk og myse og kna sammen til en fast deig.


Visp sammen alle ingrediensene til kliningen. Lefseruller serverer du som tapas, forrett, på koldtbordet eller som turmat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg