torsdag 14. juni 2018

Fjortis dikt

Livet til en fjortis skal ikke være lett. Jeg vil ikke ødelegge livet ditt. Det kan jeg ikke nå, og det må du forstå. Selv om tiden nå går fort, er det ikke mye jeg kan få gjort.


Afghanistans historie.

Et dikt om hvordan det er å være ungdom idag! Dette går unna jo, hehe;-) Dette innlegget skal handle om bursdagsdikt for fjortis ! Ja, hva slags dikt liker en fjortis da trooo? Det bør vel kanskje være litt humoristisk?


Eller bare rett og slett koselig? Unsubscribe from Skatetop12? Ladda upp denna dikt om ni är emot alla överdrivna fjortisar. Ja, Jag hatar fjortisar, dom dissar dig,.

MSN- fjortis : En type fjortis som misbruker MSN. Det skjedde i de dager at det gikk ut en befaling fra keiser Augustus om at hele verden skulle joine en gruppe: Vi som vil skrives inn i manntall. Hopp til navigering Hopp til søk. Nå har vi vaske golvet og vi har børi ve og vi har sett opp fuggelband og vi har pynte tre’.


Heihei og snart hadet! Dette er et lite spontandikt om det å være fjortis : Sminke det er tingen, skulle ønsket det fantes i springen! Brunkrem er mine beste venn, hvis du ikke kjenner henne er du ikke velkommen i mitt hjem! Jeg sa sakkalo i stedet for.


Nedenfor har jeg samlet noen fine Dikt og Gode Ord som kan brukes til Konfirmanten. Konfirmasjonsdikt, konfirmasjonskort, konfirmasjonsbilder, konfirmasjonsfest, konfirmasjonstips. En femrader er et kort dikt på fem linjer.


Femraderen er populær, kanskje mest fordi den er enkel å skrive (den følger et stramt, men enkelt oppsett) men også fordi den kan formidle et poetisk innhold på en svært lettfattelig måte. Skal du skrive en bursdagshilsen eller kanskje et bursdagsdikt, og trenger litt hjelp på veien? Da har du kommet til riktig sted. Vi kan hjelpe deg som skal lage bursdagskort.


Det er ingen overdrivelse å si at jeg var alt annet enn en kul tenåring. Sent tall og tidlig tall, da folk på min alder stort sett blomstret fra små søte piker til unge damer, forble jeg en bitteliten grå mus.

Om du hör något i luften som surrar så är det vi i … om hurrar! I denna vår hyllning du rådet får håll igång tills du blir 1år! På et konfirmasjonskort kan man skrive mye forskjellig - alt fra et kort Gratulerer med dagen og framtiden, til et lite dikt eller et sitat fra en klok munn.


Vi har her valgt ut noen gode sitater som kan passe som tekst på et konfirmasjonskort. Det kommer sikkert en tid hvor dette ikke er morsomt lenger. Så la oss le mens vi kan.


Her er morsomme sitater om det å bli gammel. Jeg likte alle diktene og kommentarene! Trenger du et godt sitat?


Det jeg synes er best med sånne ting er: Det er hyggelig å høre av venner og familie og så er det fint å høre selvom det ikke er deg det gjelder!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg