tirsdag 4. juni 2019

Hekle babyklær oppskrift

Vi har stort utvalg! God design - lynrask levering. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY.

Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Jeg føler at mønstre til lekre strikkeoppskrifter for baby finnes overalt på nettet mens mønstre til heklede babyklær er litt vanskeligere å finne. Derfor har jeg samlet noen gratis oppskrifter som jeg har testet eller har planer om å teste ut for dere til inspirasjon for dem som liker best å hekle , eller føler seg fristet til å legge vekk strikkepinnene litt.


Trenger du gode hekleoppskrifter til baby eller barn? Det er akkurat dette du finner i listen under. Det har resultert i oppskrifter på grytekluter og annet til kjøkkenet, som kuvertbrikker, kluter og håndklær.

For deg som ikke kan hekle eller hakke fra før, er det bakerst en grundig hekle - og hakkeskole som viser deg alt du trenger for å få til oppskriftene. HEKLET HJERTE til Valentine´s Day kort – Gratis oppskrift. Når jeg hekler øreklaffene teller jeg 8-masker fra midten bak. Hekle videre til passende lengde.


Tusen takk for ei detaljert oppskrift - du har lært meg å hekle ! Din babybooties ser så fine og jevne ut, mens jeg ser at mine blir litt bølgete under, og litt bølgete etter fellinga på risten. Hva tror du jeg gjør galt? I denne boka finner du oppskrifter på fargeglade, søte og morsomme kosedyr, uroer og rangler. Boka passer både for deg som kan hekle og du som aldri har heklet før, da den også inneholder en hekleskole og enkle trinn-for-trinn forklaringer. Oppskrifter Her finner du et bredt utvalg av flotte strikkeoppskrifter til enhver anledning til dame, herre, barn og baby.


Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe? Da finner du oppskriftene her! Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer.


Babyutstyr finner du hos Sprell - Lynrask levering - Stort utvalg - Kjøp her! Frakt kun 5- Gratis innpakning.

Jeg holder på å strikke den nå, for jeg fant den først her om dagen. Bare en ting jeg lurer på, på mønsteret. Eksempel fra Garnstudio. Synes denne jakka er søt! Garnstudio har noen gratisoppskrifter på nett, ellers må du nok til strikkebutikk.


Fest med kjm mellom de to første dst, lm(=1. dst), hekle videre dst med nedtak mellom dst (= i alt dst), snu og beg med kjm mellom de to første dst, lm (=1.dst), hekle videre dst med nedtak mellom dst (= i alt dst). Fortsett med lm til følehorn. Hos oss finner du en mengde oppskrifter innen strikking og hekling.


Alle oppskriftene våre er på norsk dersom ikke annet er angitt. Inne på hvert produkt har en garnforbruksfunksjon som gjør at du enkelt og greit kan se hvor mange nøster det går med til å strikke eller hekle det du vil lage. Dale Garn har lagt ut et hefte med oppskrifter på hentesett til baby til gratis nedlasting: DG3Baby Hentesett. Alle strikkeoppskriftene er tilpasset våre Trysilgarn. Dette garnet får du i mange ulike kvaliteter og farger til en svært vennlig pris.


Trysilgarnet holder høy kvalitet og flere av garnene er tilpasset sensitiv hud.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg