tirsdag 25. juni 2019

Selvlysende nuk smokk

Vi tar godt vare på de små. Skadelige midler er selvfølgelig forbudt i vår nettbutikk! Riktig type smokk kan være en trøst og en leke for ditt barn. Velg rett smokk til ditt barn. Utforsk vårt store utvalg av smokker i dag!


Gratis frakt, rask levering og dagers returrett. Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. To selvlysende smokker fra NUK. Med NUKs Air System strømmer luft fritt gjennom smokkens sugedel.


Dette gjør at smokken beholder formen, samtidig som det reduserer belastningen på barnets kjever. Klassisk smokk som er skånsom mot huden, takket være store luftehull og en nuppete innside. MAM Perfect og MAM Perfect Night. Smokken er dessuten tynn og.


Ekstra tynn sugedel som reduserer presset mot barnets tenner. Den selvlysende funksjonen lades av lys. Tips en venn kr Midlertidig utsolgt. Både globalt sett og i flere europeiske land. Også det med god grunn.


Virksomheten har i flere sammenhenger satt nye standarder for oppfattelsen av begrepet smokk. MAM Perfect, som er utviklet for å beskytte mot feilstilling av tannsettet. NUK er ett av de mest brukte smokke-merkene i Danmark. NUK er kjent for produkter av god kvalitet som gir omsorg til barnets utvikling. Det er midt på natten, og babyen har mistet smokken sin.


NUK smokkenes form er basert på formen til en kvinnes bryst. Babyen gråter, blir stadig mer våken og har vanskelig for å sovne igjen. Kjenner du deg igjen?


Her hos oss finner du et stort og variert utvalg av smokker med ulike bruksområder. MAM Night er enkel å finne igjen i mørket, takket være at knoppen på smokken lyser. Soothie er en smokk i en del, laget med medisinsk silikon. En fingerformet åpning foran gjør at den lille samtidig kan nyte den naturlige trøsten fra fingeren din. Norges Unge Katolikker er en landsdekkende sammenslutning av katolske barne- og ungdomslag som har sitt utspring i de katolske menighetene i Norge.


Les mer om oss her. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Morsomt spill for voksne som trolig vil få fart på sakene. Lag din egen smokk med ditt eget bilde, motiv og tekst. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter.


En smokk kan av og til føles som en livredder for både foreldre og barn. Den har en selvlysende ring som lyser opp i mørket, så foreldre og barn kan finne smokken om natten. Bibs Colour Night nattsmokken i 4-pak eller stykk nattsmokk i pakken, hvor resten er alminnelige Bibs Colour-smokker. NUKs Genius- smokk er en silikonsmokk utviklet i samarbeid med tannleger, som ikke belaster barnets kjeve og bitt.


Bibs de Lux Night nattsmokken tilbys også i. Genius-smokken har i tillegg en ergonomisk utforming, for å passe barnets anatomi på best mulige måte. Den anatomisk smokken etterligner mors brystvorte under suging passer perfekt i barnets gane. Var ikke helt sikker på hvor dette passet inn, så prøver her. Jeg vil advare småbarnsforeldre (barn med tenner) som har barn som bruker smokk.


Hvis barnet ikke har allergi mot naturgummi som brukes i de fleste smokker, kjøp -ALDRI- en smokk med silikon sugedel! En natt opplevde vi marerittet, eller det som kunne ha blitt et mareritt. Gjennom årene har mange barn hatt Nuk smokk lateks som kommer i mange forskjellige utførelser og modeller, alle like sikre, myke og bekvemme for barnet. Det er vist at en smokk kan gjøre det lettere for barnet å sove, men at det lettere våkner når smokken detter ut.


Ved bruk av smokk blir ofte huden under plastdelen fuktig, noe som kan føre til smokkeutslett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg