fredag 12. april 2019

Mariusgenser dame hvit

Detaljer for MARIUSGENSER - DAME. Norges suverent mest strikkede genser herjer igjen etter noen år på loftet. DUO inneholder merinoull og bomull. Mykt som bomull – varmt som ull! Maskinvaskes grader.


Garnmengde: XS-S(1) M(2) L-XL(2) Er fargen utgått, settes fargen automatisk til hvit.

Under størrelsesguide ser du garnmengde og originalfarge på modellen. Nå er ermene på og kommet litt igang med mønster i lys grå Nå er jeg igang med å strikke en mariusgenser i 1 ren alpakka ull. Hanseatene fra Tyskland tok denne flotte kaken med seg til Bergen og slik ble dette etter hvert en skikkelig bergenskake. Kaken dekkes med krem og marsipanlokk og pyntes med valnøtter og marsipanroser.


En vidunderlig god og evig. Det er Sandnes Garn som eier håndstrikkerettighetene til Marius-mønsteret, og det er dermed bare de som kan selge oppskrifter på ulike plagg med marius-mønster. Denne genseren varmer godt på kalde høst og vinterdager.


Genseren er strikket i slitesterkt garn som er 1 rent ull.

Kan vaskes på maks grader. Din nettleser er utdatert! For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Vi har resultater for Hjemmestrikket mariusgenser til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. I stedet for kontrastfarget mønster så strikket jeg det vrangt. Jeg har strikket meg ensfarget hvit mariusgenser i alpakka-garn.


Fulgte mønsteret på rundsalet mariusgenser som er i mariusboka. Høsten i år har vært kaotisk og travel, det har ført til at jeg har begynt på mange prosjekter uten å ferdigstille dem, så langt. Noe jeg derimot har blitt ferdig med er mariusgenseren med rundfelling jeg begynte på for ikke så lang tid tilbake. Den hvite mariusgenseren begynner å bli ferdig.


Hvit mariusgenser med vrangbord. Begynner å bli lei av å strikke vrangbor så det bør. Da har vi også strikket en hvit mariusgenser og en blå mariusdress i str mnd. Denne Pinnen ble oppdaget av Marie Sannes. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


Jeg valgte ha hvit som bunnfarge p denne, og synes det ble fint.

Superwash - 1merinoull egnet for babyty. Garn: 1gram hovedfarge (nster) IGLO fra Europris og gram til mnsterfargen. Eieren fikk selv velge far: ger, og gikk for bunn i grått med mønster i hvitt og lyseblått.


For ganske nøyaktig ett år siden strikket jeg min første store genser. Har fått hjelp til montering, heldigvis har jeg en veldig snill mamma som tok seg av det. Men det er noe jeg absolutt har tenkt til å lære meg i fremtiden, må bare skaffe en symaskin først.


Mariusgenser i grått med hvitt og lyseblått mønster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg