torsdag 4. april 2019

Snadder lørdagsmat

Deilig dipp i syv lag med blant annet bønnemos, rømme, ost og tomat, gratinert i ovnen og klar til å nytes med sprø tortillachips. Bedre enn dette blir ikke en vegetarisk layer taco dip. Oppskrifter og middagstips til enhver anledning.


Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Fem fredagsfavoritter. Det er freddan og den beste dagen av alle dager, synes jeg.

Skuldrene senkes og en hel helg ligger foran oss. Hjemme hos oss skiller vi mellom hverdagsmat og fredagsmat, men fredagsmaten trenger slett ikke å være så avansert. Har lyst å lage noe godt i kvel gjerne noe enkelt siden jeg har dagvakt.


Men er møkkalei av taco, pizza, nachos og det som vi har spist ørti ganger før. Noen av dere kreative og flinke kjøkkendamer som har gode tips og oppskrifter. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.


En enkel og deilig rett som passer til mange anledninger.

Deilig nybakt brød med en herlig dypp i midten bestående av chili bønner, kjøttdeig og ost. Perfekt en kald høst eller vinterkveld i lag med gode venner, til fotballkampen eller som lørdagsmat med familien. Forsøker å starte en ny tråd Trenger nemlig nye ideer til lørdagskosen, ev.


I vår familie har vi alltid hatt middag på kvelden i helgene. Det har blitt mye pizza, taco, lasagne o. Er litt lei over at hver Lørdag går det stort sett på det samme hos meg, pizza, pasta, gryterett eller kylling. Håper dere henger på!


Dette er matbloggeres ultimate hverdagsmiddager som de aldri blir lei, og ofte griper til når de føler seg litt uinspirerte. Alle har en middag som de spiser ofte, og nesten aldri blir lei av. En hverdagsmiddag som er rask å lage, og hele familien er glad i. Denne retten husker jeg at vi hadde mye på lørdager når jeg var liten jente, og jeg elsket retten. Ingen resultater funnet.


Kontroller at spørringen er stavet riktig og prøv igjen: Instagram Galleri. Aldri feil med en god gammel klassiker :) rett og slett snadder lørdagsmat. Husmannskost i Norge og mors hjemmelagede mat. Her finnes det mye snadder ja. Men jeg sier ikke at ikke annen mat også er fantastisk, men det var alltid noe spesielt med mors hjemmelagede mat.


I hvert fall de variantene man likte da.

Nok til snadder for 3-personer 4g utvannet klippfisk 2g skrelte og kokte poteter ss finhakket persille løk, finhakket fedd hvitløk, finhakket Revet skall av ½ lime egg Litt god olivenolje ss potetmel Pepper Griljermel - Frityrolje til frittering Tilberedning. Innlegg om snadder skrevet av hannebux. Her om dagen var jeg hos noen gode kollegaer og venner og drakk pjolters.


Det ble en så inspirerende kveld at jeg inviterte noen venninner på drinks og ostevannbakkels et par dager senere. Blir litt lørdag her i kveld siden gubben er musiker å reiser bort i morgen. Er en ganske kreativ matlager men nå står det still.


Hjernen orker ikke rett å slett. Hva pleier dere å lage? By the way: Er gørrgravid å brekker meg av tanken på hjemmelaget pizza:S (Digger det til vanlig)!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg