torsdag 18. april 2019

Ramme 70x70

Her finner du alle våre kvadratiske fotorammer som passer bilder i størrelsen 70xcm. Hva er vel flottere å henge på veggen enn personlige fotografier fra de beste øyeblikkene i livet ditt? Ram inn favorittminnene dine i våre vakre rammer og heng de opp i soverommet eller stua. Mangler du en kvadratisk ramme i stort format?


Vi har en række forskellige rammer i denne størrelse, så du kan finde en, der passer perfekt til dig. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger.


Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer. Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene. Dekorative rammer til bilder og plakater.


Ramme 70x70

En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Ram inn alle de små og store øyeblikkene i livet, og omgi deg med minner som betyr noe. Vi har mange rammer å velge mellom, enten du vil ha lunt tre, en frisk fargeklatt, skinnende metall eller en festlig kollasj.


Af ovenstående ser du vores udvalg af alu- og trærammer i matte, blanke, lyse og mørke farver. Har du en kvadratisk plakat og mangler du en skarp flot ramme til, så har vi den liggende klar på lageret som hurtigt sendes afsted. Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio. Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser.


Ramme 70x70

Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Hvite rammer på forskjellige vegger. Fremhev bildene dine med hvite rammer i forskjellige utførelser!


Festene på baksiden gjør det mulig med både vertikalt og horisontalt oppheng. En rustik ramme i rigtigt egetræ. Den er både markant og med synlige åre.


Ramme 70x70

Få en elegant og diskret træramme med dennes yderst smalle egetræskanter. Dybden mellem stel og ramme : mm. Med denne rammes bredde på mm får du en flot naturlig, varm træfarve til væggen i stuen.


Billedrammer Danmark. Här hittar du alla våra kvadratiska fotoramar som passar bilder i storleken 70xcm. Vad är snyggare att hänga på väggen än dina egna personliga fotografier från de bästa ögonblicken i ditt liv? Rama in dina favoritminnen i våra vackra ramar och häng upp dem i sovrummet eller vardagsrummet.


Rammestørrelse - 70xcm. I vår butikk i Silurveien 11E kan du finne hva vi mener er noe av det største utvalget av ferdigrammer det er å finne i Oslo – dette vil si at våre ferdigrammer kommer i et utvalg av over forskjellige størrelser. Passer rammen fra Ikea på bildet? Hos rammemaker får du “kreddersydde” rammer.


I tillegg blir de forsvarlig sikret inne i rammen , mens i en IKEA- ramme må du selv sørge for å feste bildet skikkelig ved bruk av passepatout.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg