tirsdag 16. april 2019

One million parfyme 100ml

Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme , hårpleie, hudpleie og makeup. Autorisert forhandler av kjente merkevarer i hud og hårpleie, sminke og parfyme. Ett av Nordens bredeste skjønnhetssortiment - 30.


Alltid fri frakt til noen av våre 2butikker, eller ved kjøp på over 500kr. Som medlem skjemmer vi deg bort med masse gode fordeler.

Finn parfyme i skandinavisk design i vårt store utvalg av innredning. Dette er det mest populære produktet i kategorien Parfymer med en gjennomsnittlig vurdering på 4. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Duften er sensuell og maskulin med et superkult design - en GULLBARRE, hva mer kan man ønske seg? Duften åpner med friske noter av blodappelsin og mynte.


Hjertet består av rose og kanel. Basen er satt sammen av amber og lyst skinn.

Denne parfymen er ren maskulin ! Første gang jeg møte kjæresten min hadde han på seg denne. Jeg falt pladask for lukten og ikke minst han. Etter hvert spurte jeg hva han hadde på seg. Da viste meg denne flasken her.


Siden da og jeg kjøpt den til han, ikke minst på 100ml. Parfymer har også ulike duftnoter som sammen utgjør hvordan parfymen lukter over tid. Grenseløs, uformell og levende! One Million Privé EdP 1ml. Du lever bare èn gang!


Grip livet og lev som du er verdens lykkeligste - LUCKY! Duften har noter av hasselnøtt, grønt plomme og sedertre. Kjøp One million 100ml på Kelkoo. Sammenlign tilbud på One million 100ml i kategorien Parfymer og deodorant fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Parfymer og deodorant ved hjelp av vår tjeneste.


Paco Rabanne Million Privé Eau de Parfum 100ml Spray. I toppen av parfyme finnes en sensuell blanding av peppermynte og blod mandarin som deretter møter hjertets varme toner av kanel og rose.

Basen inneholder forførende amber og et hint av lær. Den åpner med toppnoter av blodmandarin og peppermynte. Utvalg av Parfyme hos Luxplus. Gratis frakt og rask leveringsti kjøp i dag!


Ansiktspleie, hårpleie, parfyme , dufter og mye mer til kvinner og menn. Parfymen er skapt av Christophe Raynau Oliver Pescheux og Michel Girar og deres fascinasjon for gull var en stor inspirasjonskilde. Den inneholder noter av tonka bønne, blodmandarin, myrra, patchouli, kanel og tobakk. Gull har alltid forført mennesker, og denne lekre parfymen har tilsynelatende samme effekt.


In all civilizations and religions gold has always managed to seduce people”.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg