fredag 26. april 2019

Råkrem multer

Ha multer i en kjele og varm dem opp til de er lune. Smak til med sukker og akevitt. Akevitten skal bare runde av smaken på multene. Pisk eggedosis av eggeplommer og sukker. Pisk kremfløte stiv og vend den inn i eggedosisen.


Råkrem multer

Server lune multer med råkrem. Tips: Du kan godt ha litt sukker i multene hvis de er veldig syrlige. Mange lekre desserter finner du her. Flere gode juledesserter finner du her. Akevittmarinerte multer med råkrem oppskrift med kalorier, allergener og pris.


At det enkle ofte kan være det beste, er denne multedesserten et godt eksempel på. Råkremen egner seg veldig godt som tilbehør til for eksempel eplekaker og andre formkaker. Kremen er også god sammen med desserter og smaker nydelig til frukt og bær. Frosne multer vil sause seg noe.


Råkrem multer

Du kan også røre ferske multer litt slik at det blir mer saft. En ekstra liten spiss på multene får du ved å varme dem med noen skjeer akevitt før dandering. Rør forsiktig inn pisket krem. Gossas varme multefristelse Denne er spesiell da den kommer fra en god venninne av meg som nå er død porsjoner Ca dl multer ss sukker dl creme fraiche stk eggeplommer ts sukker ss multelikør eller portvin Bland multer , ss sukker og creme fraiche. Nye bærplukkersjanser kommer til høsten, og da settes det pris på litt frigjort plass i fryseren.


Hvis du ikke har multer liggende, kan du gjerne anvende andre bærsorter til denne desserten. Multegele og råkrem er snadder, og ligger godt an til å bli årets dessert på selveste nasjonaldagen. MULTER : Myras gylne juvel. Multer fyller munnen med vann og øynene av lykke.


Når fjellvandreren i tidligere tider fant en urørt myr som skinte av gylne bær, ble munnen fylt med vann og øynene av lykke. Vi bryr oss om ditt personvern. Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Passer perfekt som dessert sammen med fersk eller bakt frukt ellernbsp;gelé. Råkrem er herlig tykk eggedosis blandet med pisket kremfløte.


Tilslørte bondepiker kan også lages av råkrem. Oppskrifter med multer Multer er populær i mye. Bærene kan inngå i sorbet, likør, pai, dessert, supper, syltetøy og mer til. En nydelig vri på en all time klassiker!


Råkrem multer

Her har den berømte marengskaken Pavlova fått følge av råkrem og friske bær. Dette er rett og slett en drøm av en kake! To typer rød saus til riskrem. Du kan enten lage saus av fryste bær eller av bærsaft, begge deler er like enkelt. Siden sausen skal serveres kald er dette fint å lage klart dagen før, så slipper du å styre på kjøkkenet mer enn nødvendig på den store dagen.


Har du ikke plukket multer selv, får du kjøpt frosne multer , som ikke er tilsatt noen ting, i mange av de helt vanlige dagligvarebutikkene. Her serveres de selvplukkede multene på hjemmelaget brød. Kjøper du ferdiglaget surkål, bør du være obs på at kan inneholde akkurat.


Varm opp multene forsiktig med sukkeret og smak til med akevitt. Multene serveres lune eller kalde. Godt til ost og spekemat, men også til en hjemmelaget vaniljeis eller råkrem.


Middagstips til hverdag og helg, deilige kaker og digge desserter, raske og enkle retter. Det er mye kjærlighet i god mat! Råkreeggeplommer, ss sukker, dl kremfløte. Råkrem smaker godt til både fruktsalat og til friske, sukrede bær.


Råkrem multer

Og hvorfor ikke prøve en fløterand med multer. Fløterand med multer blad gelatin pk fryste multer , ca 3g 2-ss konjakk eller likør sukker etter smak dl kremfløte ss vaniljesukker La gelatinen ligge i kaldt vann en stund og mykne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg