tirsdag 9. april 2019

Timelønn barnehageassistent 2018

Som barnehageassistent jobber du i barnehage. Sammen med de andre ansatte er du med på å gi barna en trygg og god barnehagedag. Bruk av masterkompetanse Partene skal kartlegge status rundt bruk av masterkompetanse, og identifisere på hvilken måte slik kompetanse kan benyttes i PBL-barnehagene fremover, for å gi best mulig kvalitet til barna. Ved beregning av timelønn i timelønnstabellen i staten blir brutto årslønn fratrukket tilskudd til Opplysnings- og utviklingsfondet pålydende 4kroner per år. LES OGSÅ: Sjekk gjennomsnittslønnen for ditt yrke.


Det kommer litt an på hvor mange tusen forskjell det er snakk om. Utover det må man jo regne med lavere verkestedregninger på en bil som kjører noen tusen km. Timelønn som barnehageassistent ? Den gjennomsnittlige månedslønn for alle ansatte var 45.


PBL har inngått tariffavtale med Delta. Denne avtalen gjelder for Deltas medlemmer som er ansatt i disse barnehagene. Jeg har jobbet med utallige som har teorimodulene for fagbrev, men inntil noen år siden var praksiskravene så uoverkommelige for voksne mennesker med økonomiske forpliktelser at det for menge ble med det. Når barnehagene jeg har jobbet i har lyst ut, er det svært få søkere med fagbrev.


Ny hovedavtale for KS-området fra 01. Sett deg inn i satsene som viser hva du minst bør ha i timelønn ! Vi gir deg oversikten over hva du kan forvente å få betalt for den jobben du utfører. Selv om tariffavtalen antagelig ikke gjelder, ser han her at standarden for arbeidstakere under år fra. Som deltidsansatt skal han ha de samme rettighetene (delt på stillingsprosent), leser han.


Ved inngåelse av timelønnsavtale for medlemmer av Akademikerne skal det oppgis stillingskode samt timelønn med to desimaler. Jeg begynnte nylig i en privat,-og ble tilbydt 15-timen. Har fått noen jobbtilbud. Det gjelder privat barnehage og som barnehageassistent. Hva er vanlig timelønn rundt om kring?


Håper på mange svar! Studietid: Du kan bruke inntil måneder på å gjennomføre dette studiet. Dersom du ser at du trenger lenger tid på å fullføre kan du søke om forlengelse.


Hvis du søker om forlengelse før studietiden har gått ut koster det 3kroner pr. Hvordan er lønna til de som jobber i barnehage? Sammenlikningen av lønn i kommunale og private barnehager viser at ansatte i kommunale barnehager i gjennomsnitt har noe høyere lønn.


Hvor mye tjener jeg i timen? Eller hva er månedslønna mi? Legg inn én verdi i vår kalkulator - og så regner vi ut resten for deg.


En av de viktigste oppgavene for Utdanningsforbundet er å jobbe for at medlemmene skal ha bra lønn og gode arbeidsvilkår. Her finner du det du trenger å vite om for eksempel tariff, lønnsoppgjør, tariffavtaler, pensjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg