torsdag 11. april 2019

Pepperkakehus inspirasjon

Bygg pepperkakehus superenkelt. Hekt delene sammen uten liming! Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Stort utvalg av barneinteriør, utstyr, leker og kostymer.

Populære merkevarer. Kjente merkevarer i høy kvalitet og i alle prisklasser. Pepperkakehus inspirasjon. Husker du det fine pepperkakehuset som jeg vant for et par uker siden?


Vel, jeg tenkte at vi kunne ta en. Når Linn ikke pynter pepperkakehus er hun ferskvaresjef hos MENY Sande. Når hun skal bake selve pepperkakehuset, er det helst MENYs egen pepperkakedeig hun velger.


Mitt beste tips til pynting av pepperkakehus er å bruke god ti og å tenke nøye gjennom valgene du tar.

Hvis du vil gjøre årets pepperkakehus til litt av et kunstverk, kan du bruke Snøfall som modell. Her får du oppskrift og mønster. Og selv om det før kanskje var mest vanlig å plukke opp en pakke med ferdigbakt hus, pynte det og sette det sammen, har det de senere årene gått litt sport i ta det et steg videre og å lage pepperkakehusene til små kunstverk. Du kan også tegne ditt eget pepperkakehus - og da er det kun fantasien som setter grensene!


Vi ønsker deg en riktige trivelig bake- og puslestund! Ta gjerne en titt på alle de fine pepperkakehusene som finnes i vår bildekavalkade. Smelt smøret i en liten kasserolle.


Tilsett sirup og rør sammen. Avkjøl blandingen til lunken og ha den over i en stor bolle. Ikke bare har vi kost oss med den, men vi har også hentet inspirasjon fra den og i år, istedenfor ett stort pepperkakehus ble vi enig om å lage flere mindre.


Det viste seg for å være en strålende avgjørelse, for da fikk jentene lage sine egne hus. Lag pepperkakehus til jul! Sett på julemusikk og la morroa begynne.


Det er årets morsomste tradisjon. Noen ganger blir veggene skjeve og taket for stort. Her har vi flere tips til deg som skal lage pepperkakehus og som vil lykkes på første forsøk!


Jeg håper du har en MAGISK dag!

I dag kommer et bilde av et pepperkakehus jeg har laget tidligere, du finner flere bilder og trinn-for-trinn HER. Forhåpentlig til inspirasjon for nye vidunderlige lesere! Det tar tid å lage pepperkakehus , men har man tid er det SÅ gøy!


Malen tegner jeg selv – det kan du også lett få til. Man kan trygt si det ofte blir et hus med sjel ettersom jeg alltid må spikke litt på vegger og tak. De har nemlig en tendens til å ese ut og få skjeve vegger etter en tur i ovnen. Som regel er det barna som har fått styre her og de har blitt ganske så fargerike, men med masse sjel.


Video som viser hvordan du enkelt pynter pepperkakehuset, og som garantert imponerer! Deretter henter mor og far fram sine indre arkitekter, og designer et pepperkakehus det vil gå gjetord om i nabolaget i årevis. Magisk pepperkakehus. Vanskelig, sier du?


Men med inspirasjon fra Sigurd Storms fantastiske pepperkakehus , samt hans gode knep med melis, eggehvite og knappenåler, kan de vidunderligste ting skje. Så fint pepperkakehus #128515; Da har jeg brukt malen din og først tegner opp på ark å så fått det over på papp. Men det er gøy å få litt inspirasjon til husmonteringen begynner. Fra eventyrhus, minihus til å henge på kaffekoppen, til kjente bygninger, slott og borger.


Mange bruker knekk som lim, men det går helt fint med melisglasur, det smaker også bedre! I vinduene kan du feste gelatin. Forventningspresset i jula kan være høyt, og det er lett å miste den gode julefølelsen i alle forberedelsene. Med litt inspirasjon og noen smarte tips på veien viser vi hvordan du kan bake deg til julestemning - enten du skal dele forberedelsene med familien, vennegjengen eller kjæresten.


Dette pepperkakehuset vil gjøre seg fint på bordet, og gi en fin julestemning til store og små.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg