tirsdag 2. april 2019

Scampi tilbehør lavkarbo

Tilbehør til scampi ? Spørsmål om matvarer og oppskrifter. Opprinnelig lagt inn av Kitt, her. Har fått denne oppskriften av en venninne og den er goooood! Karbo i fritert scampi - Lavkarbo. Scampi med tilbehør - gram karbo.


Hei, så enkelt har jeg aldri gjort det før. Men gjett hva jeg skal prøve neste gang jeg har scampi – bare olje og hvitløk. Varm godt med smør i en stekepanne. Hell på fløte og la det koke godt. Dryss over revet parmesan og rør den inn.


Ha scampien i blandingen rør det raskt sammen før det haes over på tallerken. Skrell og hakk løken, hakk chili. Bland scampi , løk, chili, olivnolje, salt og pepper. Stek grønnsaker og scampi , rør inn fløte.


Scampi tilbehør lavkarbo

Jeg har hatt en skikkelig festoppskrift med pasta og scampi som jeg nå har gjort lavkarbo vennlig. Dette er vel ikke helt hverdagskost, men fin å servere en lørdagskveld med gjester feks, eller som en ekstra god kveldsrett på mai om en vil ha noe helt annet enn det tradisjonelle. Chili Con Carne pizza #127829; Steingod ! CHOP SUEY ♫ Kinesisk take away ! Varm opp litt olje i en stekepanne og fres scampiblandingen sammen med paprikaen i 3-minutter (til scampiene blir rosa. Start lett med paprikaene først, før du tilsetter scampi blandingen) Serveres med aioli og foccaciabrød Velbekomme! Strø litt ferske urter over blåskjellene og kamskjellene som pynt.


Og selvfølgelig, ikke minst, med uanstendige mengder musserende eller hvitvin. Her finner dere en oversikt over mine oppskrifter. Det er ikke alltid like lett å plassere oppskriftene i kategori fordi de ofte kan brukes til flere ting. Så til sjømatspydene!


Scampi tilbehør lavkarbo

Til disse hadde jeg ca 3gram laks, en pakke kokte scampi , 4-charlottløk og 5-champinjong. Jeg tinte en hel laks og fjernet bein og skinn før jeg delte laksen opp i passe firkanter. Noen steder hvor laksen er tynn, brettet jeg den i to før jeg tredde den på spydet. Lavkarbo tagliatelle, oppskrift finner du her Finhakk hvitløk. Tilsett creme fraiche og evt litt fløte.


Skjær opp fisk i biter og tilsett i stekepannen. La alt putre til fisken er ferdig kokt. Smak til med salt og pepper. For de som elsker scampi er dette helt perfekt!


Ingredienserstor steinbit filet. Brødstekt ørret med estragon og linsesky. Idag vil vi dele med dere en oppskrift på Tempura scampi.


Dette er enkel og god mat som passer spesielt godt til vår og sommer. Som tilbehør kan det passe både med ris eller pommes frites, salat - og gjerne en god dipp eller saus. Retten koster ca kr. Som tilbehør tid denne rev jeg litt agurk på et rivjern og blandet dette med litt rømme. Bittelitt sukrin (eller annet søtstoff ) samt litt lime gir en god smak.


Scampi tilbehør lavkarbo

Server sammen med fisken og øsnkete grønsaker, et stykke med brokkoli gir fin farge til det hele. Har du oppskrift på en god lavkarbomiddag? Merk gjerne oppskriften med dietten den er laget for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg