tirsdag 2. april 2019

Tørre vitser for barn

Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Kjøp ullgensere for men, norske luer og merino ul gensere for damer og men. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Finn laveste nettpris her.


Tørre vitser er vel også morsomme?

I alle fall hvis man syns tørre vitser er morsomme! Derimot om man syns tørre vitser er - tja, tørre - blir det kanskje ikke så morsomt? Vel, her er er det både morsomme og tørre vitser om hverandre. Det er vanskelig å skille. Så lat som alle er tørre vitser.


Dessuten kan det også bety at vitser for barn egentlig er laget av ganske barnslig voksne, eller at barn har veldig god humor! Delinger 6Visninger.

Vitser av det tørre slaget. Følg nøye med nå, 00 dette ser kansje ut som en vanlig koffert, men hvis du trykker på denne knappen så kommer det et håndtak ut,og du kan trille den. Er du på utkikk etter korte vitser ? Da har du kommet til riktig sted.


På denne siden har vi samlet en rekke morsomme, korte vitser. Pøh, og den tror du jeg går på. Sjekk ut humoristiske bøker hos tanum. Lille Olav var sønnen til en flink bilmekaniker og farens språk dreide seg mye om oljeskift og lignende.


Dette fikk læreren oppdage da han spurte Per hvor gammel lillebroren var. Her finner du et godt utvalg av rene og trygge vitser for barn. Barnas vitser er laget av barn og for barn. Andre kategorier som kan være av interesse inkluderer gåter for barn.


Vi har vitser i mange forskjellige kategorier som advokatvitser, svigermor vitser og mye mer. Mange morsomme vitser for barn. Trenger du en rebus eller noen morsomme gåter for barn ? Alle disse nøttene og oppgavene passer selvfølgelig både for barn og voksne.

Alle gåtene har svar. Her er det mange gåter for barn. Leter du etter tørre vitser ? Her har vi samlet en rekke tørre vitser som garantert får deg til å trekke på smilebåndet.


Hørt om den ene sandhaugen som ble skuffa over den andre? Har du noen egne tørre vitser å dele, bruk gjerne skjemaet nedenfor til å sende dem inn! Du kan velge kategori nedenfor: Kelnervitser for barn Svensken, dansken og nordmannen – vitser.


Doktorvitser for barn. En humoristisk gåte er et spørsmål med et svar som er ukjent eller vanskelig å finne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg