mandag 29. april 2019

Gdansk med barn

Bestill med sikkerhet. Nyt utrolige opplevelser, uansett hvor du skal. Reis uten bekymringer med GetYourGuide. Nyt kundestøtte døgnet rundt – over hele verden. Få maks ut av sightseeingen!

Oppdag byen fra vannet. Book de mest populære opplevelsene. Hundrevis av muligheter. Utforsk alle hjørner av byen. Finn de mest populære opplevelsene.


Gdansk passer like bra for en weekend som for en miniuke fylt med opplevelser! Hotell med sentral beliggenhet. Sjekk ut Reise Til Sopot Med Barn.

Hvis du reiser til Gdansk i følge med barn , vil vi anbefale deg å bo i Sopot, den lille feriebyen ved kysten like nordvest for Gdansk. Reiser du til Gdansk med barn i sommer? Da anbefaler vi å bo i Sopot - sentral beliggenhet,kort vei både til Gdynia og Gdansk , beste sandstrendene og mange flotte attraksjoner.


Les om spennende kultur og aktivitetstilbud for barn i Trippelbyen. Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det. Ting å gjøre i Gdansk : Se anmeldelser og bilder av ting å gjøre i Gdansk , Polen på TripAdvisor.


Jeg synes ikke byen var noe spennende for barn. Lite å finne på for dem. Da ville jeg heller tatt turen til Sopot hvor det er stand og en liten dyrehage.


For barn og ungdom Familietur eller kanskje en klassetur til Gdansk ? Barn i Gdansk kan finne på mye interessant. Vi hjelper gjerne med familieturer og legger til rette program der man fokuserer på de yngste! Gjerne ta kontakt for detaljer – her nevner vi bare noen få utvalgte aktiviteter. Løypestreng skal hjelpe deg med å se Energa Gdansk fra et helt annet perspektiv. Dere skal ha en anledning å være meter over fotballbanen.


Og det er gøy og reise raskt med det fra en side til en annen.

Elektrisk paintball er et perfekt valg for dem som besøker Gdansk sammen med sine venner eller kolleger. Bodd på Hilton i Gdansk en uke på sommeren med barn ! Det var helt supert! Badelan shoppingsenter og mye gøy å titte på. Sammen med stranden har de også en koselig strandpromenade, med små boder som selger nips og rask.


Midt i sentrum er det bilfritt, noe som er veldig behagelig når man har med seg små barn. En annen god grunn til å dra til Sopot er at det er billig. Polakker vil nok si at Sopot er dyrt, men de sammenligner med resten av Polen. Kul med familjen i Polen Ta med barnen till Polens Riviera - aktiviteter för alla åldrar! Här hittar du aktiviteter för hela familjen!


Njut av aktiva dagar på stranden med massor av glass och god mat i Sopot, upptäck, experimentera och utforska på vetenskapscenter i Gdynia, eller gå på exotiskt äventyr på Oliwa Zoo i Gdansk. Roliga saker att göra i Gdansk med barn : Familjevänliga aktiviteter och roliga saker att göra. Sopot og Brzezno – Midt mellom Gdansk og Gdynia (også en by som er verdt å besøke), ligger den historiske spa og badebyen Sopot.


Vi har all informasjonen du trenger, fra priser og tidspunkter til forbi-køen-alternativer og billetter på mobil. Denne suksessen kan tilskrives havet av muligheter og attraksjoner Gdansk har å tilby. Tok lokal toget til Sopot, enkelt og raskt.


Gdansk er full av ting å gjøre, dere bør også ta en kikke på nabobyene Sopot og Gdynia. Ellers bør dere kjøpe dagsbilletter som kan brukes på både trikk og buss, det blir billigst og dere kommer rimelig kjapt frem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg