fredag 12. april 2019

Jotun nøytral

En nøytral grå tone. LADY Supreme Finish Tre og Panel. DRYGOLIN Ultimat husmaling.


Det må man tenke på dersom man ønsker seg Klassisk Hvit, men har ferdigmalte detaljer i fargen Bomull, - som industrien bruker som sin hvite farge. Felles for de nøytrale gråtonene er at det ikke er tilsatt andre kulører som rødt, gult, etc. De oppleves som klare og rene, men det er viktig å notere seg at disse fargene, i enkelte.

Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Bestill fargeprøve. Se farger som passer Kombiner med tapet.


Nøytral og Morgendis blandes i ulike baser som ikke bør blandes og vi anbefaler ikke å blande farger på egenhånd men velg en ncs kode eller en av våre farger så er du trykk på at fargen blir som på prøver. Valget av gråfarge bør også tas med hensyn til hvitfargen du har på lister og karmer, og omvendt. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her.


Din nærmeste fargehandler vil hjelpe deg med å sette sammen en fargepalett til ditt hjem. Populære greige farger som f.

Når du har valgt farge så husk å velge en maling som holder huset hvitt og lyst lenge. JOTUN OPTIMAL OptiWhite, en selvrensende husmaling, spesialutviklet for hvite hus. Les mer om OptiWhite her. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


De gule undertonene i Lys Antikkgrå kan oppleves som litt grønt i noe lys så du bør teste med en prøveboks eller to. Den er samtidig såpass nøytral at du kan male et helt rom uten å gå lei, sier Maxbo-eksperten. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret.


Kan benyttes til de fleste hvitetoner, samt alle andre kulørte farger. Kjøligere grå og blåtoner. Enkelte har stram og moderne arkitektur, kanskje med elementer av betong og stål. Kanskje med beliggenhet blant fjell, hav og svaberg.


Da kan de kjøligere fargetonene fungere godt. Kalkgrå og Sober er uslåelig i kombinasjon. Er en svak gulaktig beigetone. Claro er varm og fin itonen, og kan oppleves mer som svakt gul enn beige. Farger som er brukt på f. Se derfor alltid fargene i utelys.


NCS står for Natural Colour System, og er det eneste fargesystemet som beskriver farger nøyaktig slik vi ser dem.

Jotun Panellakk Klar base 68L. Det er lett og logisk å forstå, og det er enkelt å bruke blant annet ved fargesammensetning. Det finnes uendelig mange farger og alle kan bli identifisert og kodet innenfor NCS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg