onsdag 10. april 2019

Nki økonomi

Oppdrag og regnskap for konsulenter, frilansere. Kurset gir en innføring i grunnleggende begreper knyttet til kostnadsteori og økonomisk analyse, samt de vanligste metodene for økonomisk planlegging og økonomistyring. Innholdet er et godt fundament for deg som har behov for økonomisk forståelse i jobben.


Vi tilbyr flere fagskoleutdanninger innen økonomi regnskap. Kombinerer du dette studiet med studiene regnskapsskolen og lønns- og personalskolen kvalifiserer du deg til å utføre praktiske økonomi og regnskapsfunksjoner ved for eksempel et regnskapskontor. I tillegg til vitnemål fra godkjente utdanningsløp stilles det også krav til vandel, økonomi og bestått teori til sertifikatene Celler D1.

NKI Nettstudier - ØKONOMI. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. Faget handler om å følge opp den daglige driften i en virksomhet, om etablering, rekruttering, organisering og finansiering av virksomheter. Til info: de to emnene.


Dette gir deg yrkeskompetanse til å utføre praktiske økonomi - og regnskapsfunksjoner i en virksomhet i tett samarbeid med ledelsen, økonomisjef og revisor. Fullført og bestått utdanning gir fagskolepoeng og rett til å benytte tittelen Økonomimedarbeider NKI. Vi har de siste årene opplevd sterk vekst på våre markeder, og med over 10.


Nordens største nettskole.

Og du har samme tilgang på et av Norges fremste fagmiljøer innen økonomi , markedsføring og ledelse. Gjennom regnskapsskolen får du kompetanse til å ivareta økonomi - og regnskapsfunksjonen i en liten eller mellomstor bedrift. Du har også kompetanse til å utføre sentrale oppgaver innen regnskap og økonomistyring ved et regnskapskontor eller i en større økonomiavdeling. Du har rett til å bruke fagtittelen Regnskapskonsulent NKI. Har bestemt meg for å ta et kurs i Regnskap på Nki.


Noen som har erfaring med skolen? Er litt usikker på hvilke av disse to linjene jeg skal ta. Ser ut til at det går litt opp i hverandre, men vil gjerne ha tips av noen som muligens har utdanning innen faget og kan gi meg noen råd.


Vårt kundesenter vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg med ditt valg av utdanning mellom kl. Kohts vei 1på Stabekk i Bærum. Utdanning på alle nivåer og fleste fagområder.


Nykeynesianisme, som delvis oppsto som svar på nyklassisk økonomi , forsøker å gi et mikroøkonomisk grunnlag til Keyniansk økonomi ved å vise til hvordan imperfekte markeder kan tilpasses etterspørsel. Den østerrikske skole er en skole innen makroøkonomi. Høyskolen Kristiania Nettstudier tilbyr et stort utvalg kurs og studier i økonomi og regnskap - helt opp til masternivå. Se vårt studietilbud her!


Velg utdanninger på alle nivåer: Master, bachelor, høyskole, fagskole, yrkesrettet og VGS. Norges største nettavis for økonomi og næringsliv.

Egir deg det aller siste fra aksjemarkedet og tar pulsen på norsk og internasjonal økonomi , sammen med de ferskeste nyhetene fra felter som IT, ledelse, bil og personlig økonomi. Dermed satte det tradisjonsrike utdanningsselskapet punktum for en trekvart år lang prosess med å rydde opp i egen økonomi , og sikre seg et strategisk langsiktig eierskap. Butikkledelse er en fremtidsrettet fagskoleutdanning som gir deg kunnskapen du trenger både i fysisk butikk, i nettbutikk eller hos leverandører og samarbeidspartnere.


Sentrale emner i utdanningen er hvordan du organiserer, presenterer og markedsfører varer, økonomi og logistikk, jus, engelsk og arbeidsledelse. NOKUT-godkjent som fagskoleutdanning med fagskolepoeng og gir tittelen Økonomimedarbeider NKI. Hele samfunnet vårt, fra enkeltindivider til bedrifter og til stater, er styrt av økonomi. I dagliglivet trenger vi alle å ha en viss forståelse av vår egen økonomi , men noen må også ta på seg ansvaret for å styre større økonomier. Her finner du økonomikurs som kan hjelpe deg til å kunne ta nettopp det ansvaret.


Tittel Forfatter ISBN Utgitt år;. Uansett yrke og bransje er regnskap, økonomi , lønn, budsjettering og fakturering i ulik grad en nødvendig del av virksomheten. Gjennom studiet vil du utvikle analytiske evner, forståelse for ledelsesprosesser og menneskelig atferd i organisasjoner.


Du vil få innsikt i endringer i forretningsmessige omgivelser, sosiale og politiske forhold som påvirker organisasjonen. Videre vil du få et godt teoretisk grunnlag innen økonomi , finans, markedsføring og. Hvorfor velge bachelor økonomi og ledelse? Dette studiet gjør deg ettertraktet i både privat næringsliv og offentlig virksomhet og administrasjon.


Her har du mulighet til å velge fordypninger som passer deg. Du får en solid forståelse av økonomi og ledelse, interessante faglige utfordringer og ikke minst gode jobbmuligheter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg