fredag 12. april 2019

Makrell i tomat sunt

Hvor sunt er egentlig makrell i tomat ? Er makrellen i den gule boksen like sunn som da den ble trukket opp fra havet? Selv om den både har vært innom frysedisken og hermetikkboksen. Makrell i tomat er altså et av de sunneste pålegget du kan ha på brødskiven.


Hvorfor makrell i tomat er så sunt.

Fet fisk som makrell er en viktig del av et sundt og godt kosthold. Det har et høyt innhold av omega-fettsyrene, vitamin D og kalsium. I tillegg inneholder makrell i tomat også en rekke andre vitaminer og mineraler, som f. A, vitamin E, vitamin B vitamin B1 jern, magnesium og sink m. Vi har funnet den aller sunneste for deg.


Overraskende mange varianter av makrell i tomat finnes i butikken, og det er ikke ett fett hva du velger! Forskning viser at en skive med makrell i tomat hver dag minker faren for å dø av hjerte- og karsykdommer.

En aldri så liten skive med makrell i tomat hver eller annen hver dag, kan faktisk være med på å minske risikoen for å dø av infarkt eller andre hjerte-relaterte sykdommer. Da får du dekket behovet ditt for omega og sunne fettsyrer. Du får makrell på boks, beger eller tube, noe som gjør det enkelt å ha det både i kjøleskapet, i lunsjboksen og med på tur. Innfører du én skive med makrell i tomat i det daglige kostholdet for deg og resten av familien, gjør du helsen deres en tjeneste. Det brune på laksen er fett, men sunt fett med masse omega3.


Har hørt om en som var veldig overvektig og som spiste knekkebrød med makrell i tomat til frokost, lunsj og kvelds pluss vanlig middag, frukt og grønt. Hvert år spiser nemlig både store og små 1millioner skiver med Stabbur- Makrell. Her finner man også mye protein av god kvalitet samt sunne fettsyrer - dette er helt klart ett av de beste påleggsalternativene! Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag.


Ernæringsfysiologene ved BraMat. Spørsmålet er vel heller hvor sunt det er, og er det forskjell hvilke råvarer det produseres av? Slik er det også denne gangen.


Les også hvor lett du lager hjemmelaget Nugatti eller Hapå selv. Mengden lykopen øker når tomater varmes opp. Vær klar over at soltørkede tomater også er kaloririke. Saftige bakte tomater.

Lag halvtørkede tomater slik: Skjær tomater i båter, legg dem på en plate med bakepapir, strø på havsalt og pepper, drypp med olivenolje og dryss litt rørsukker over. Hva med å ikke spise makrell i tomat til julefrokost. Test av makrell i tomat Stabbur- Makrell Filet i tomatsaus. MAKRELL I TOMAT : Klikk Helse har vurdert næringsinnholdet i typer makrell i tomat. Siden makrellen er en sesongfisk som fiskes i store mengder, blir en stor del konservert i form av folkefavoritten makrell i tomat.


Fisken fryses etter fangst, tines opp og blandes med tomatsausen før den hermetiseres på boks, vanligvis på over 1°C i rundt en time. Min eldste brukte konsekvent nemninga krellomat om makrell i tomat. Au-pairen sa makarell i tomatos. Sjølv har eg fått heilt aversjon, noko eg så klart held for meg sjølv #128578; ) Men det er sikkert sunt , så eg kjenner att det med å få ekstra godt samvit når barna skuffar innpå. Makrellen er rik på omega fettsyrer, proteiner, vitamin A og D. Stabbur- Makrell er desidert størst på markedet med prosent, men den får konkurranse av flere varianter fra kjedenes.


Det er sunt , billig og enkelt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg