mandag 22. april 2019

Kompresjons bh etter operasjon

Jeg følte likevel at jeg ikke ante hva jeg gikk til, eller hva jeg skulle gjøre etterpå. Jeg viste at jeg trengte masse micropore tape og en kompresjons bh til å ha med. Infoen på sykehuset etter operasjon var som nevnt i tidligere innlegg ikke akkurat mye og skryte av. De gir støtte og kompresjon der det trengs, har ingen gnagende sømmer i ømme områder og er produsert i et materiale som puster og føles mykt mot huden. Uansett om du har gjennomgått en estetisk operasjon eller blitt operert av medisinske årsaker, kan du finne en NordiCare- BH som passer nettopp deg og dine behov.


Etter en brystoperasjon er det viktig å bruke riktig en BH som gir riktig støtte og kompresjon for å sikre optimalt resultat, rehabilitering og komfort. Stødig, supermyk og sømløs post-op- BH for kvinner som gjennomgår forskjellige typer brystoperasjoner. Forknappet med doble hekter.


Bryterrygg og brede sider gjør BH-en stødig, samtidig som den integrerte kompresjonen i forskjellige soner bidrar til en god helingsprosess. BH etter brystbevarende operasjon og ved stråling. Myk, komfortabel og med god støtte.


Lommer som holder proteser sikkert på plass. Et rikt utvalg alt etter hvilke inngrep som er gjort. Denne får du når du kommer, på første kontroll etter utskrivning eller av din fastlege. Det er ikke refusjon på andre klær eller flere bh-er.


Bredt utvalg av kompresjonstøy etter operasjon. Vårt kompresjonstøy er direkte importert fra ledende produsenter og holder aller beste kvalitet! Den skal brukes dag og natt de første ukene, og deretter 3-uker på dagtid. Riktig BH får du på klinikken etter operasjonen.


De små bandasjene (kompressene) kan fjernes når du dusjer dager etter operasjon. Ikke alle passer in i standard størrelser, da kan det være behov for å sy kompresjonstøyet etter egne mål. Enkel og billig handel på Cellbes.


Bh - Alltid mange varianter. Kjøp BH nå - Fri frakt! Bestselger ved brystforstørrelse og brystreduksjon! Kirurgenes favoritt! Postoperativ BH som er svært komfortabel og støttende etter både brystreduksjon og proteseoperasjoner.


Gir god støtte og kompresjon. Justerbare skulderstropper med borrelås. Lukkes med glidelås foran. En fikk jeg med fra kirurg en fra apotek. MULIGE KOMPLIKASJONER.


Som ved hvilken som helst annen operasjon er det en risiko for komplikasjoner ved brystreduksjon. Komfortabel BH som gir god støtte og kompresjon. Kompresjons bh til bruk etter operasjon av brystforstørrelse.


For å finne ut hvor du kan handle eller få informasjon om priser, se. Vi er Norges eneste nettbutikk som selger Voe Medistim kompresjonsklær som foretrekkes av kirurgene. Vi har også godt utvalg av støttestrømper fra Jobst. En tilpasset kompresjonsstrømpe reduserer ubehag og hovne bein ved sykdom, i et trangt flysete, ved graviditet, ved stillestående arbeid og etter operasjon.


Blodsirkulasjonen forbedres, leggkramper uteblir og risikoen for blodpropp blir mindre. Medi elagance kne Er en rundstrikket kompresjonsstrømpe. Strømpen er tynn, gjennomsiktig og gir et behagelig press mot beina fra ankel og opp til. Etter operasjon (brystreduksjon) Bandasjen består av absorberende kompresser som holdes på plass av BH-en.


Det er helt normalt at det kan blø gjennom bandasjen i underkant av brystene, og da skal du legge for eksempel et håndkle utenpå BH-en og evt. Før avreise skal du ta på en tilpasset BH som skal gi støtte og kompresjon. Den kan tas av i forbindelse med dusjing.


BH- en skal være uten metallbøyler og med formpressede skåler. Vi anbefaler spesial- bh dag og natt i fire uker etter operasjon , deretter fire uker på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg