torsdag 11. april 2019

Dinosaurkjeks 2018

SV: Jeg skjønner hva du mener, å drikke er veldig sosialt, akkurat som med røyking, så man føler lett at man faller litt utenfor. Når jeg bestemte meg for å bli helt avholds hadde jeg allerede skiftet ut en del av de “fjortiss fyll” venninnene med venninner fra vgs og studier, så gapet ble ikke like stort som det kunne ha vært, men jeg merker det jo spesielt i sånne sosiale. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.


Leading French Food Supermarket across UK. EuropaFoodXB is highly recognised as a leading French food shop online. This online French food supermarket offers its wide range of French cuisines and ingredients at your door-step. En ting dere kanskje ikke vet om meg, er at jeg har overraskende god langtidshukommelse. Verre med kortidshukommelsen.


Forstå det den som kan. Europris har mye flott av produkter til hjemmet, samt interiør, lys og servietter. Se vårt store utvalg og lave priser på f. Kundeavis - Europris AS.


Smørbukk er en fløtekaramell som i dag produseres av Nidar. Om vi nå skulle ha karameller for slantene, åpnet han lokket og den. Glad i Karius og Baktus-fremkallende varer som danser mellom jekslene? Er det ikke snart på tide å få disse artiklene tilbake i hyllene?


Mer balanse mellom syre og sødme, rett og slett. Jeg tok med dinosaurkjeks til oss, for her i Paris er de fortsatt i handelen. Passende proviant er prikken over i’en på et vellykket museumsbesøk, hoho.


Håper dere liker dette stedet nesten like godt som hva jeg gjør! Jeg er glad for å kunne dele det med dere! Dragon Sushi Elverum, Hamar, Norway. Vi tror på de enkle grunnreglene i den japanske kulinariske tradisjon.


Vi bruker ferske råvarer som har reist kortest mulig. Jeg fant utrolig mange fine, snodige og spennende skatter mens jeg ryddet i mormors leilighet. En av tingene jeg fant var en bærbar hårtørrer fra cirka 70-tallet.


Jeg spiser dinosaurkjeks til frokost og på jobben anbefaler jeg novellesamlinger og dikt, i går natt leste jeg ut Skutt i filler av Mads Mikkelsen og jeg kan med hånden på hjertet si at hun ikke har skrevet min bok allikevel. Og det har blitt delt ut godteposer med dinosaur på med grønn dinosaurkjærlighet, dinosaurkjeks , dinosaurklistremerker og notisblokker med dinosaurer på. Vel hjemme begynte vi med å drikke kaffe og spise Dinosaurkjeks. Slik starter ethvert kjærestebesøk, det er blitt vår tradisjon!


Vi husker begge denne delikatessen fra oppveksten, men slike kjeks har jo forsvunnet fra det norske markedet av en eller annen underlig grunn, så jeg ble veldig glad da jeg fant dem her! I dag har bloggen bursdag. Tusen takk til alle lesere, både nye og gamle, for at dere gidder å lese om alt jeg tester. Click here for the English version.


My god the user experience sucks ass. HBO needs to take classes from Netflix.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg