onsdag 24. april 2019

Ekstra lange gardiner

Ekstra lange gardiner

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg? Mønstrede gardiner i ulike former. Alltid stort og oppdatert utvalg. Gardiner av alle typer og sorter. Vi har interiør for hele hjemmet. Ekstra lange gardiner.


Har du ekstra store eller høye vinduer? De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute. Sist, men ikke minst setter de et personlig preg på hjemmet ditt, uansett årstid. Du kan tilpasse din egen gardinløsning i vår planlegger her.


Ekstra lange gardiner

Fremhev stuens høyde med lange gardiner. Rom med god takhøyde virker større og romsligere. Gi stuen et løft med lange gardiner. Les videre og finn ut hvordan du kan bruke gardiner når du innreder stuen din. Lange gardiner kan være med å skape en unik stemning i stuen og fremheve rommets beste sider.


På soverommet vil jeg vurdere lange gardiner , så slipper man store lysgliper, sier Sveen. For øvrig mener hun det er viktig å velge nok stoff slik at gardinene ikke blir snuppete. Det gjelder både bredde og lengde. Selv om gardinene ikke skal trekkes for er det fint med doble bredder, det skaper volum. Jeg har en hel vegg med balkongdør og vinduer som jeg må ha gardinstang til.


Totalt er det omtrent meter. Jeg finner ikke så lang gardinstang noe ste så jeg tenkte kanskje å kjøpe to kortere og skjøte. Er det noen som har erfaring med dette? Blir det pent, og trengs det mye ekstra støtte på.


Så byttet jeg ut blondegardinene med disse. Hele huset har ekstra takhøyde, og da var det jo genialt å ønske seg slike gardiner med felt nederst, vel? På peisestua fant Eida Helene denne flotte stolen hun fikk av farmor og farfaren sin i 1-årsgave!


At vinduer, dagslys og utsikt er viktig i norske hjem, er noe de fleste er enige om. De ekstra lange gardiner er blevet utroligt populære – og med god grund. Ikke blot opfylder de et praktisk behov ved solafskærmning, de bidrager i høj grad også til at give rummet et mere æstetisk udtryk.


Kjøpt og profesjonelt sydd med multibånd av Slettevoll Møbler i Oslo. Det er til sammen lengder, champagnefarget. Et par velurgardiner gir metalliske gjenstander en ekstra glø mens et par ekstra lange lingardiner gir et sofistikert og uformelt uttrykk.


Ekstra lange gardiner

Mange er litt redd for gardiner , hvorfor tror du det er slik? Ved å bytte gardiner får du raskt og billig en helt ny stil på rommene dine. Velg fra vårt store utvalg av kanallengder, maljelengder, panellengder m. Via vårt filter kan du enkelt finne den gardintypen og fargen du er ute etter.


Her har gardinen fått en ekstra effekt. Derfor bør du fôre gardinene. Bortsett fra florlette gardiner , bør alle gardiner fôres. Ved å fôre gardinene får du et penere fall og et jevnere lysinnfall.


Ekstra lange gardiner

Se Norges største utvalg av rullegardiner i alle farger og mål. Finn din nye rullegardin hos UNIG og få gratis stoffprøver, rimelige priser og lynrask levering. Ferdigsydde gardiner. Når du innreder hjemme kan du enkelt forandre interiørstilen ved å bytte gardiner.


Hos oss kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg