torsdag 18. april 2019

Ekstra god lapskaus

Lapskaus holder seg godt i kjøleskapet. Som med mange gryteretter smaker også lapskaus ekstra godt dagen etter. Lag gjerne en ekstra stor porsjon når du først er i gang, tipser Teigen.


Denne kyllingsandwichen er utenomjordisk saftig. Slik lager du Toros populære Bali kyllinggryte fra bunnen av.

Den ukule kålruletten er tilbake i det 21. Fire kjøttfrie retter som du garantert blir stappmett av. Slik gjør du tacoen vegetarisk nesten uten å merke. Tidsbruk minutter.


Legg oppskrift i handlelapp. En smaksrik vegetarlapskaus med ekstra god smak av reddiker,. Som en ”hemmelig ingrediens” har hun i litt salt flesk, for ekstra god smak.


Fordelen med lapskaus er at den er ypperlig å lage dersom du har rester igjen fra tidligere middager, eller forskjellige grønnsaker som bør brukes opp.

En rest kjøttkaker eller stek og brun saus er et ypperlig utgangspunkt for lapskaus. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Kok og rør med jevne mellomrom i 2-timer og vips, en deilig god gameldags brun tjukk lapskaus uten masse dildall. Focaccia smaker nydelig som tibehør til lapskaus.


Denne enkle speltfocacciaen finner du oppskrift på HER. Lukten av bestemors lapskaus vekker gamle minner,. Tradisjonelle norske rotgrønnsaker som potet, gulrot og kålrot hører med. Sellerirot eller persillerot gir ekstra god smak.


Brun bifflapskaus er ufattelig godt, og veldig lite jålete. Råvarene i lapskausen får lov til å skinne av seg selv, her trenger du ikke mange kryddere og smakstilsetninger. God , ren norsk tradisjonsmat som de fleste tåler og liker, sier matbloggerparet Einar Nilsen og Anne Lise Dalene. Har du ikke ferdigkokt kjøtt, bruker du saltkjøtt eller suppekjøtt, det du foretrekker. Da må dette først kokes til det er mørt, før grønnsakene tilsettes.


Har du kjøtt med bein, kokes alt sammen me og du får ekstra god kjøttkraft. Tradisjonsretten lapskaus er alltid en vinner på middagsbordet, og med mørt storfekjøtt blir det ekstra godt. Bibringe er et kjøttstykke med ben som gir god kraft.

Dette kjøttstykket er godt egnet til lapskaus , og til andre supper som får ekstra god tid i kjelen før den skal serveres. Oppskriften finner du her! Vi er i det kjøttfri hjørnet som vanlig på mandager, og dagens oppskrift har eg spart på i heile sommar – haha. Måtte jo vente til høsten, for lapskaus er virkelig den perfekt høstmiddag! Nå burde jeg sikkert komme med en god , gammeldags måte å forandre kjøttsuppa til lapskaus på, men jeg bruker rett og slett brun maisennajevner, av den typen som du kan helle rett i gryta mens den koker.


Veldig kjapt, enkelt og godt. Du må nesten bare prøve deg fram med hvor mye du trenger. Ekstra god indisk lapskaus. Fres sennepsfrøene i middels varm olje i en gryte.


Er det passe varmt, hopper de litt. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca.


Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Her har vi brukt kjøttpølser i lapskausen, men du kan like gjerne bytte ut pølsene med litt rester av kylling eller annet kjøtt. Husk å varme lapskausen godt igjennom. Server lapskausen med flatbrød og smør.


Dryss gjerne over hakket fersk persille – det gir en god smak og noen ekstra vitaminer. And er ekstra saftig og mørt med veldig god smak, og passer både til hverdags og fest. Her får du våre smakfulle oppskrifter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg