mandag 15. april 2019

Hjelmlue baby ull oppskrift

Gode priser og rask levering. Se utvalget vårt og bestill her! Velkommen til Nøstebarn! Ullbukser til baby. Behagelig og praktisk. Kjøp ull garn hos Hobbii.

Kjempeutvalg av kvalitetsgarn. Hold barna varme og tørre i barnehagen. Du skal følge strikkefastheten som er oppgitt i oppskriften. Nydelige luer til de minste.


Luen har en perfekt form og kan lages i størrelse til måneder. DUO inneholder merinoull og bomull. Mykt som bomull – varmt som ull ! Alternativ til dem som synes at ull klør.


Plagget må vaskes separat.

Dagens oppskrift : Lue, skjerf og votter til baby Hver dag legger vi ut tips om en strikkeoppskrift. Noen ganger er det en ny oppskrift , andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Janus hjelmlue til baby laget i en sval og lett kvalitet som vi kaller Lightwool. Luen egner seg best vår, sommer og tidlig høst. Vi ønsker å inspirere deg – både med flott design og fantastiske garnkvaliteter.


Dale Garn er din garanti for kvalitet og faglig kompetanse. Et kløfritt og veldig mykt garn, perfekt egnet for myk babyhud. Garnet er superwash-behandlet, noe som gjør at det er godt egnet til daglig bruk og kan maskinvaskes. Så fiiin lue:-D Ja, så fin at jeg måtte bestille samme garnet og prøve strikke den selv.


Har strikket ferdig topp-stykket av lua, og satt den på strømpepinnene sammen med resten. Oppskrifter Her finner du et bredt utvalg av flotte strikkeoppskrifter til enhver anledning til dame, herre, barn og baby. Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe? Da finner du oppskriftene her! Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer.


Alt skal vekk – Gjør et KUPP! Stor utvalg av billig garn. Følg oss på sosiale medier. Hjelmlue til baby i varmende ullfrotté av merinoull og med ekstra myke sømmer som ikke gnager.

Svart hjelmlue som er perfekt å bruke under hjelmen i veldig kaldt vær. Materiale: Ytterstoff i 1 bomull, fôr i polyester. Disse luene er både supersøte og praktiske. Baby mønstret har ikke.


Det er en populær oppskrift i flere størrelser. Denne siden ble sist oppdatert 02.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg