tirsdag 9. april 2019

Kjøttdeig med ost

Smak til med salt og pepper, juster eventuelt med mer krydder hvis nødvendig. Bruk en passende ildfast form og legg i et lag med nachochips. Legg på et lag kjøttsaus og dryss over litt ost.


Fortsett slik med chips, kjøttsaus og ost lagvis. Avslutt med ost og gratiner det hele i ovnen til osten har smeltet, cirka 5-minutter.

Ha i chilipulver, kumin, sukker, bønner og tomatsaus. Legg kjøttdeigen på en ildfast form. Hakk chili og legg den på toppen. Legg tortillachips rundt langs kanten. Dekk med revet ost og sett den i ovnen til osten smelter.


Servér med rømme og koriander - eventuelt. I en ildfast form, legg ett lag med squash og aubergine.

Ha på et lag med tomatsaus,. Enkel og god oppskrift på tex-mex nachos med smeltet ost. Her får du den gode smaken av taco, men på en litt annen måte. Kidneybønner er også godt istedenfor, eller sammen med kjøtt.


Dersom du ikke har forsøkt det før kan du drysse et tynt, tynt lag med sukker over potetmosen som karamelliserer seg lett i ovnen. Fres kjøttdeig og finhakket løk i en varm panne. Tilsett tacokrydder, vann og bønner. La sausen småkoke i ca.


Gratiner i stekeovn på 225° C i ca. Topp nachosen med salsa, avokado, chili og koriander ved servering. Spaghetti bolognese er rett og slett skikkelig studentmat. Her med hjemmelagd kjøttsaus.


Kan og lages med ferdig saus fra glass. Vi hadde og i hakket rød paprika i sausen. Fremgangsmåte Brun hakket løk lett i olje eller margarin. Rør med gaffel til kjøttet blir grått.

En enkel kjøttform med karbonadedeig, potetmos med løk, tomatsaus og revet ost på toppen. Populær og rask familiemiddag. Du kan også bruke kjøttdeig i denne retten.


For den spesielt interesserte males kjøttdeig i Norge stort sett med millimeter kvern - to ganger. Kjøttdeig er oppmalt kjøtt og fett. I Sverige er det vanligere å bruke millimeter som gjør kjøttdeigen mindre grov. I vanlig kjøttdeig er det prosent fett. Fordel blandingen på midten av hver enkelt toltillalefse.


Ha over litt tomatsaus og ost (spar litt til gratineringen) før du ruller dem sammen og legger dem tett i den ildfaste formen. Fordel resten av sausen over, og topp det hele med resten av osten. Denne oppskriften er utrolig! Dette er et godt og fullverdig måltid.


Spre bacon, kjøttdeig og ost utover en bambusmatte. Etter ytterlige ti minutter i ovnen, bør den være gjennomstekt. Pensle gjerne med enda mer BBQ-saus de siste fem minuttene. Med en saftig makaronistuing à la Bolognese og gratinert ost på toppen er jeg ganske sikker på at hele familien blir fornøyd.


Ta deg god tid med kjøttsausen for best resultat, bruk godt med urter, gode knuste tomater og en smakfull og kraftig kjøttkraft. La den putre i minst en time og gjerne mye lenger. Tips: Bruk gjerne mere grønnsaker (og mindre kjøtt) i kjøttsausen hvis du vil.


Kjempegod middag med kjøttdeig og ost ! Jeg serverer all maten jeg lager til samboern min, jeg bare holder alt annet ved siden av, slik at vi kan plukke og mikse selv. Stek kjøttdeig i to omganger i en stekepanne med margarin eller olje, sett kjøttdeigen til side. Fres løk og gulrot til grønnsakene er gylne, ha i tomatpuré, og fres ytterligere et par minutter.


Har du kjøttdeig - har du middag. Bland godt og smak til med krydder. Her har jeg samlet ti supre oppskrifter med kjøttdeig. Om du har lyst på en hverdagspizza ( med perfekt bunn), en saftig og smakfull chili con carne eller en rask og fyldig tomatsuppe (se video her!) - så finner du alt du trenger her. Kjøttboller med ratatouille og pasta Shepherds pie med rotfrukter Pasta alla puttanesca med kjøttboller Lammekarbonader med squash, tomat, oliven og feta Pasta med kjøttdeig , tomatsalsa og hvitløkskrem Spansk burger med chorizo, grillet paprika og chiliaïoli Hje-je-je hjemmelaget pizza med kjøttdeig , løk og ost BURRITOS MED.


Oppskriftene med kjøttdeig er min hyllest til hverdagen. PIZZASNURRER MED KJØTTDEIG : Super middag med salat til - og restene er perfekt til lunch dagen etterpå. Og vil du gjøre hverdagen enda enklere for deg selv, kan du bruke rester av spaghetti.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg