mandag 15. april 2019

Kanelstenger julekaker

Kanelstenger julekaker

Kanelstenger er lekre småkaker med smak av kanel. Det er som navnet forteller avlange kaker som gjerne rulles til pølser før de klemmes flate. De toppes med perlesukker, men noen velger i tillegg å strø hakkede mandler over. Her har vi samlet over oppskrifter på klassikere og nye julekaker som gir deg smaken av jul. Vi håper oppskriftene inspirerer deg til å bake akkurat det som gir deg julestemning.


Det er opp til hver enkelt å bestemme hvilke som er De syv slag. For mange er sandnøtter én av dem. Disse småkakene er lettlagde julekaker , som regelrett smelter på tungen med en svært porøs konsistens.


Dette er en stor porsjon som rekker til mange gode sandnøtter. På tide å tenke på julebaksten? Se gode tips til grøtfesten og hvordan du kan. Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet.


Kanelstenger julekaker

Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Julebaksten er en tradisjon det er verd å ta vare på. Selv om vi ikke absolutt må ha syv slag kaker til jul lenger, er julebakst en hyggelig familie- og venneaktivitet.


Gode småkaker med smak av kanel og sirup. Må lages like før jul ellers er kakeboksen tom når jula kommer. Tilsett og rør inn: eggeplomme Tilsett resten og rør sammen: ss.


Kanelstenger julekaker

Du kan når som helst melde deg av e-postlisten. Slik lager du lavkarbo julekaker og dessert. Man må jukse litt for å få til marsipan og riskrem på lavkarbo.


De gode gamle tradisjonelle julekakene skal selvsagt i boks, men noe nytt er det jo lov til å prøve seg på også. Varmes i vel minutter. Hvite kakemenn er julekaker med lange tradisjoner, spesielt på Vestlandet og Sørlandet. De er kjempegode, enkle å bake og passer perfekt som en juleaktivitet med familien. Se flere deilige julekaker her.


I dag blir det noen skikkelige digge småkaker her på Det søte liv! Dumle er myke fløtekarameller dekket med melkesjokolade - som jeg tipper dere kjenner godt. Karamellene er kjempegode og superpopulære.


Det er går kjempefint å bake med Dumle, og kakene får da en herlig smak karamell og mild sjokolade. Superherlige og litt seige småkaker, som blir farlig gode! Vennligst la dette feltet stå tomt.


Kanelstenger julekaker

Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre. I følge tradisjonen skal vi ha syv slag julekaker. Julekaker er godt å spise og koselig å bake!


Man antar dette kan ha med det forhold å gjøre at det i hovedsak var kvinner som sto for bakingen. Mange av julekakene i norsk baketradisjon, har sin opprinnelse utenfor landets grense.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg