onsdag 8. august 2018

Potetform med kylling

Saftig kylling på en seng med grillede marinerte grønnsaker og ricottaost. En varmende og mettende kyllinggrateng som smaker ekstra godt på kalde dager. De milde og runde smakene av poteter, ost og kylling gjør dette til en rett alle vil like. Del potetene i båter og smør dem inn med olje, pepper og salt.


Skrell kyllingen og del denne i biter.

Formen kan også serveres med brød og salat. Potetform med kylling. Superenkel og smakfull middag med få ingredienser! Sett stekeovnen på 2grader. Smelt margarin i en aluminiumkjele.


Tilsett hvetemel og rør rundt. Skru gjerne ned temperaturen på platen. Dette er en svært enkel men kjempegod rett.

Oppskrift potetform. Kan serveres som middag eller kveldskos. Vask og skrell 7-poteter. Skjær dem i passe store biter. Legg biten utover ei smurt ildfast form.


Kutt bacon og sjampingnon i små biter og dryss over potetene. Gratiner med ost over. Ha på krydder du er glad i. Kylling gjør seg også godt i suppe, og koriander gjør seg godt til kylling - prøv en kyllingsuppe med koriander.


Stek gjerne kyllingfileten med brie og bacon og server med pasta med pesto, og du får en helt annerledes pastamiddag. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Er du glad i fløtegratinerte poteter men ønsker en noe lettere variant?


Da er denne oppskriften på poteter i form noe for deg! Nå skal jeg ikke si et vondt ord om fløtegratinerte poteter, for det er ufattelig godt men, fløte på poteter trenger man ikke hver dag. Her samler jeg de beste oppskriftene som har dukket opp via venner, familie, bekjente, kokebøker, internett osv, eller som jeg har komponert selv i årene som har gått.


Kylling og potetforKrydre kyllingfiletene med salt og pepper og stek dem i olje og smør. Krydre med salt og pepper og ha over litt olivenolje.

Server kylling med chutney og nyt! Kylling smaker alltid godt og det er så mange favoritter. Dette er ikke slankemat, men skikkelig kosemat og passer godt når man vil unne seg litt ekstra en lørdagskvel har gjester over eller til andre festlige anledninger. Kyllingen er mager og passer bra å servere til de mektige fløtepotetene, men om ønskelig kan kylling f. På Dinas Kjøkken skjer det mye rart, det bakes og det lages mat.


Jeg elsker å lage mat til andre mennesker, og da skal man ikke se bort ifra at jeg kommer med kake eller annen dessert også. Bakt potet med kylling. Her finner du oppskrifter og inspirasjon til matlagingen.


Vi har oppskrifter for enhver smak, som passer til hele familien, både til hverdags og til fest! Du kan sortere etter råvarer, type retter og tidsbruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg