mandag 13. august 2018

Grov langpannepizza

Reserver ditt Hotell i Grov online. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Dette er en langpannepizza laget på ekte 80-talls vis.


Lørdagen ble liksom aldri den samme uten pizza med kjøttfyll, ost og paprika. Tro det eller ei, den er like populær som familiekos den dag i dag. Hjemmelaget grov pizzadeig er rik på fiber og metter lenger.


Med denne deigen kan du lage enten langpannepizza , posjonspizzaer, pizzasnurrer eller innbakt pizza. VIL DU LAGE DIN EGEN PIZZASAUS? Skal du lage pizza i helgen?


Her har du oppskrift på en klassisk langpannepizza som både er sunn og smaksrik, da den har grovmel i bunnen og litt grønnsaker i pizzasausen. Denne familiepizzaen er en stor slager hjemme hos landslagstrener Erlend Volden. En litt sunnere og grov pizzabunn laget med grov sammalt hvete. Perfekt for deg som ønsker litt mer næring og fiber, samtidig som du får den deilige smaken av pizza.


Denne deigen er nok til en langpannepizza. Topp med det du ønsker av fyll. I dag ble det grov , hjemmelaget langpannepizza til middag.


Til fyll brukte jeg lettost, kalkunkjøttdeig, løk og hjemmelaget kjøttdeig saus. Pizza med god samvittighet midt i uken! Pizzaen kom opprinnelig til Italia fra Hellas.


Av et mangfold pizzavarianter, er hjemmelaget langpannepizza den norske familiefavoritten. Runde, flate pizzaboller får man kjøpt i flere matbutikker, og de virker veldig populære. Du kan da dessuten styre hva du ønsker å ha som topping, og du kan også lure inn noe grovt mel i deigen så pizzabollene blir sunnere uten at noen merker forskjell.


Oppskriften gir cirka stykk. Pizzabollene er fine å fryse og egner seg utmerket i matpakken, på tur. Pizzadeig i langpanne er praktisk å lage når flere skal spise pizza sammen. En langpannepizza rekker til 3-personer. I våre oppskrifter på pizzadeiger, bruker vi pizzagjær som gjør at deigen blir lettere å kjevle ut.


Deig 5g hvetemel, gjerne et finbakstmel, ½ ts salt ¼ pk gjær, fersk eller tørr dl lunkent vann ½ dl extra virgin olivenolje. Tomatsaus sjalottløk fedd hvitløk ss olivenolje ½ ts salt ts tørket oregano bokser hakket, hermetisk tomat. Nå som du har deigen, er det bare kreativiteten som stopper deg. Hva med å lage pizzasnurrer, calzone eller en deilig langpannepizza. Mulighetene er uendelige.


Alle skal stekes nederst i stekeovnen. Har du små kokker i huset? På MatStart kan barna enkelt lære å lage pizzadeig.


De har laget langpannepizza med tomatsaus, hvit langpannepizza , grov tacopizza i langpanne og avslutta med dessertpizza med nutella og vanilje. Da dobler jeg oppskriften og bruker sammalt fin istedenfor, for jeg føler deigen blir litt for grov med den grove sammalte melet. Hei Mathilde, porsjon pizzadeig er nok deig til en langpanne med pizza.


Bruk fullkornshvetemel i stedet for siktet hvetemel, så får du en skikkelig grov pizzabunn som er enkel å lage :). Pizzadeig til langpanne oppskrift med kalorier, allergener og pris. Passende til stor langpanne. Den er prøvd hos oss hjemme.


Laget derfor først en rund pizza til datteren på år og hun likte den veldig godt, den stekte jeg mens jeg lagde langpannepizza klar. Den ble jo ferdig mens den andre ble montert. Da snakker vi – minutter på 2grader. Tilsett olje, salt, Semper Grov Mix og bakepulver, og kjør blandingen i kjøkkenmaskin med eltekrok i ca. Del deigen i to, og la den hvile under håndkle i minutter.


Kjevle deretter ut runde pizzabunner. Legg dine favorittingredienser oppå, f. Fyll de saftige bollene med smaken av kanel og sukker. Sätt betyg, dela och kommentera gärna. Under varje recept är du välkommen att sätta ett betyg i form av stjärnor. Ikke let mer - du lager denne pizzadeigen enkelt og raskt!


Her får du vite hvordan du lager en perfekt pizzabunn til lørdagspizzaen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg