torsdag 30. august 2018

Babyteppe strikket på skrå

På nett og i butikk. Se vårt utvalg og kjøp her! Velkommen til Nøstebarn! Stort utvalg i Fisher Price. Det bliver den kommede baby glad for og dets forældre.


Lige nu har jeg et på pindene i garn jeg selv har plantefarvet.

Det første strikket jeg i -da jeg fikk barn nr. Har så og si bestandig et ferdig babyteppe liggende og det er en populær presang. Holder nå på med et lyseblått teppe, det første som jeg strikker på skrå. Målfrid har designet det skjønneste super myke, varme og lett å strikke baby pledd.


Vår første strikkeoppskrift er et nydelig babyteppe som jeg har strikket i rosa. Så heldig du var som vant så mye deilig garn! Deilig og fint babyteppe du har strikket ! Kjekt å ha på lur til en passende anledning!


Herlig at du har hatt deg en fin skitur igjen!

Det er slikt som gir energi og overskudd! Har ikke strikket på skrå da… heklet enkel kant rundt og da holdt den bedre fasongen. Jeg har strikket slike pledd.


Garnet er glatt og kan fort strekke seg. Siden den gangen har mange små skatter blitt tullet inn i et mykt strikketeppe av ubehandlet ull, strikket med kjærlighet. Teppet blir en favoritt for alle som er så heldige å få strikket et. Jeg skal strikke et babyteppe på skrå.


Søkte opp Mor Signe. Her er oppskriften: Legg opp m. Strikk slik til du nesten har brukt opp en bunt. Jeg avsluttet fredagen med pc’en i senga, sjekket noen blogger, og målet var klart når jeg våknet: må ha garn til babyteppe og en tunika! Takk for alle fine kommentarar på førre innlegg. Strikkede babytepper er aktuelt hele året.


I dag er temaet kantar. Det kan vere greit å hekle ein kant på teppene, både for dekoren si skuld og for å få ein sterkare kant. Eller du kan strikke på skrå og få en fin hullrad rundt hele, veldig fint det også. Babyteppe med hullrad.


Denne siden ble sist oppdatert , og inneholder oppskrifter.

Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på tepper. Mor Signes babyteppe er et deilig, lett og lunt teppe som strikkes av to bunter 2-tråds merino lammeull (kan også strikkes av silkeull). De fleste er gratis.


Teppet erstatter helsetepper av bomull og kan brukes hele året. Teppet strikkes enkelt frem og tilbake eller på skrå. Begge oppskriftene er med. Her har jeg prøvd meg på en annen oppskrift og strikket klutene på skrå. Litt annerledes kluter, men morsomme å strikke.


Oppskriften har jeg funnet hos Ulla-Bella. Annet nøstebarnteppe: Som er strikket på skrå : Legg opp masker på pinne nr 6. Så strikker du masker, kast i begynnelsen av hver pinne. Strikk neste hjørne.


Felling: Strikk 3m. Fortsett på denne måten til det er hjørner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg