onsdag 15. august 2018

Aurlandsdalen med barn

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling! Det gjelder å velge riktig rute når du tar med barna på fottur i fjellet.


Aurlandsdalen med barn

Her er ti anbefalte turer for sommeren. Turistforeningen har valgt ut ti ruter som de mener passer for barn som vil. Finse - Geiterygghytta - Steinbergdalen - Østerbø - Vassbygdi Her møtes Østland og Vestland i et vakkert fjellområde.


Stupbratte fjell kaster seg loddrett ned i dype elvegjel, og på toppene er det panoramautsikt. Aurlandsdalen representerer noe av det vakreste og mest storslagne i norsk natur. Små bekker og mektige fosser - nedlagte gårder og gamle støler.


Sjelden flora med bl. Etter den hytten blir det litt klyving langs fjellsiden på vei bortover og nedover til Østerbø, men ingen partier som er særlig problematiske. De fleste vil helt fint klare å gå her. Hvil beina, prat med andre turgåere og få deg noe godt å spise på Aurland turishytte Østerbø, før neste og siste etappe.


På denne turen vil våre håndplukkede turledere legge til rette for at hele familien kan få oppleve fjellene, kjenne på elva og utforske spor fra gammel og ny tid. To barn på år og to på år. Vi synes det i utgangspunktet var vel ambisiøst å gå ned hele dalen med ungene, uten å overnatte underveis.


På hjemveien får man oppleve den berømte Flåmsbanen til Myrdal. Søndag: Med Bergensbanen fra Oslo S kl 08. Til fots til Iungsdalshytta, time. Husk at turer med barn skal foregå på barnas prinsipper og at sikkerhet og gode opplevelser skal være i sentrum.


Tid til fri lek, glede, fantasi og spenning er viktigere enn å gå langt. Deretter kom presten tilreisende. Det var lettere å bringe han dit enn å bringe de døde ned til Aurland. I dag er det reist en stor sten med navnene til de personene som er gravlagt på stedet. SMS med ditt medlemsnummer har blitt sendt til.


Bjørnestigen er perlen i dalen med en fantastisk utsikt! Vi fant ikke mobilnummer i vårt medlemssystem. Herfra vil vi også kunne tilby transport, sier Astrid. Aktiviteter på hytteområdet.


På området ved hytta er det stor boltreplass både for barn , ungdom og voksne. Vi drikker kaffe, skifter til tørt, skravler med damene rundt bordet og skjønner at nå må vi snart ta farvel med vår backpacker fra Statene. Han har en lang reise foran seg. Buss til Geilo, tog til Kristiansan også et par fly tilbake til tørre, varme California.


Aurlandsdalen med barn

Det er visst varmegrader hjemme, sier Luke. Dette er en utrolig vakker tur med mye historie, som vi nå endelig får løftet opp og frem som Historisk vandrerute, sier prosjektleder Louise Brunborg-Næss. Dette er turen som passer for hele familien, fra år og oppover.


Du kan for eksempel prøve kajakpadling på fjorden, at cykle fra 1. RIB-safari eller på et fjord-cruise.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg