fredag 31. august 2018

Levegger plantasjen

Trykkimpregnerte påler, eikepåler, tentor stolper eller plast stolper. Netbutikken er alltid åpen. Vi tar også bestilling per telefon. Levegger - usjenert atmosfære på uteplassen.


Når solen først titter frem i Norge har vi den omtrent hele døgnet.

Akkurat der er vi heldige og vi nordmenn elsker å trekke oss ut i hagen, på terrassen eller på balkongen for å nyte sommeren. En levegg kan bidra til å ramme inn uteplassen og skape et intimt og hyggelig uterom. Den gjør det lunt, og den skjermer mot innsyn. Bruk god tid på å bestemme hvor du vil ha leveggen, slik at den er perfekt plassert i forhold til sol- og vindforhold hos deg.


Med våre over 1butikker i ulike formater og et voksende antall mindre butikker nærmere befolkningen i Norge, Sverige og Finland fortsetter vi å jobbe for målet vårt: å berike folks liv med planter. Plantasjen er det ledende varemerket for planter i Norden. Veggmonterte levegger gjør det enkelt å være ute.


Hos MAXBO finner du levegger som forhindrer sol, vin innsyn og støy.

Kjøp levegg på nett eller i butikk. På Byggmax’ hjemmeside har vi over ulike skjermer fra Japo og Haderup som alle gir ulike inntrykk til utemiljøet ditt. Løse og fleksible levegger. Det finnes også levegger som er en variant av skjermbrett. Disse består av tre vegger som er hengslet sammen, og kan plasseres etter behov.


De er ikke spesielt egnet som skjerming for vin på den annen side sitter man sjelden ute på terrassen i stiv kuling. Til skjerming av innsyn fungerer de utmerket. De kan bygges slik at de passer til dine behov og din smak.


Noen levegger er laget av tre, mens andre er laget som levende levegger med klatrende planter. Hvilken type passer best til deg og dine behov? Denne serien kan kombineres på en rekke forskjellige måter.


Bruk den som skjerming mot vinden, bygg din egen pergola eller hvorfor ikke kombinere den med vakre klatreplanter som slynger seg langs sidene? Sideseil, uttrekkbar levegg er en smart løsning for deg som kun ønsker skjerming ved behov. Seilet monteres på vegg og trekkes ut ved behov. Vurderer du å sette opp en levegg for avskjerming mot trafikk eller naboen? Vi gir deg tips, råd og inspirasjon om avskjerming og levegger.


Hagearbeid eller avkobling?

Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Du kan kombinere etter størrelse og stil, alt etter det som passer. Kanskje har du også høns og kyllinger som går løs?


Da trenger du antagelig en del meter med hønsenetting for å holde reven unna. Hvis du vil ramme inn terrassen fra vær og vin eller ønsker å ha det litt mer privat, anbefaler vi levegger som skjermer mot innsyn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg